StoryEditorOCM
ProstorijaLONAC NA ŠTEDNJAK

U stanu vam smrdi po prženju, a očekujete goste? Evo video trika kako možete brzo postići da prostor savršeno zamiriše

Piše Mozaik SD
19. siječnja 2024. - 07:01

Svi bismo se voljeli svaki dan probuditi u mirisnom domu, ali i vratiti se u mirisnoga. Voljeli bismo da nam stan lijepo i svježe miriše i kad primamo goste.

Međutim, u tome nas sprječavaju razni neugodni mirisi koji se šire iz kuhinje u kojoj se drži smeće ili možda iz pećnice iz koje je baš jučer predivno mirisao ručak, a danas... Bolje da ne opisujemo.

Kada temeljito čistite dom, ribajući sve površine i podove, idealno bi bilo dobro prozračiti kuću, a zatim se pobrinuti da lijepo zamiriše. Evo jednog prijedloga s TikToka, po kojemu to možete postići u pet minuta.

Sve što trebate učiniti je dodati jedan čep omekšivača u kipuću vodu i pustite da kratko prokuha na laganoj temperaturi.

Pogledajte u priloženom videu:

@refinedliving Need to freshen up your home but don’t have a candle? Use this hack! ??? #refinedliving #cleaninghacks #diy #homehack #nicehomes #hometips #clean ♬ оригинальный звук - iKON

 

Istu stvar možete napraviti i s nekoliko kapi nježnijeg aromatičnog ulja po vašem ukusu, svakako je zdravija opcija od omekšivača. Ali i da omekšivač može poslužiti kao prva pomoć kad je zbilja važno, može.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 02:09