StoryEditorOCM
Panoramabizaran slučaj

Vegetarijanka mužu spremala kobasice. Prenerazila se kad je vidjela u što su se tijekom pečenja pretvorile

Piše MOZAIK SD
30. srpnja 2023. - 13:54

Često nije lako biti vegetarijanac, nekad čak može biti traumatično - na primjer, ako (nekome drugom) pečete kobasice, a jedna od njih se prilikom "cvrčanja" u škrovadi raspukne i poprimi oblik - praščića.

Zvuči bizarno, no tako nešto se dogodilo uistinu. "Nesretnica" je Amerikanka Chrissy - vegetarijanka - koja je mesni obrok pripremala za svog dečka Joea i njihovu djecu, prenosi Muški magazin.

image
/Shutterstock

- Uglavnom našim kćerkama i njemu pripremam vegetarijansku hranu svake večeri. Želela sam da mu dati kobasicu i nešto drugačije jer se osjećam loše zbog toga što je meso zaista rijetka poslastica u našoj kući - kazala je Chrissy.

Dok je čekala da kobasice i krumpiri budu dovoljno pečeni, uočila je "znak": jedna od tih kobasica izgledala je kao svinjica sa ušima i njuškicom. Žena, inače vegetarijanka zadnje četiri godine, se zaprepastila, a potom i - rastužila.

image
/Shutterstock

- Ubrzo sam primjetila da jedna od ovih kobasica posjeduje nešto što mi je djelovalo kao uši. Rekla sam Joeu, kada sam otvorila vrata da djeluje kao da kobasica ima i malu praseću njuškicu. Bila sam toliko zgrožena i mislim da je to užasno. Kada pripremam meso uglavnom sam pod stresom i stalno mislim da neće biti dobro pečeno ili kuvano, tako da ga često obilazim i provjeravam dok ga pripremam - kazala je vegetarijanka, koju je dodatno šokirala okolnost što je spornu kobasicu njen dragan slasno pojeo bez i trunke grizodušja.

Nije nam poznato je li njihova veza preživjela ovo veliko iskušenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 00:54