StoryEditorOCM
PanoramaTURBULENTAN ŽIVOT

Varao ženu na svakom koraku: Spavao i sa prijateljevom suprugom, slomio se kad su mu najveću ljubav pronašli mrtvu!

Piše I. P.
17. svibnja 2024. - 10:21

Kevin Costner, kojeg gledamo u hit seriji "Yellowstone" ima poprilično buran ljubavni život. 

Hollywoodski glumac zaveo je niz žena i pritom mu nije bila prepreka ni to što je oženjen. Costner (69) iza sebe ima brak s glumicom i aktivistkinjom Cindy Silvom (67) koju je varao na sve strane.

Par se vjenčao 1978. nakon tri godine veze. U braku su dobili troje djece. Svi su bili uvjereni da imaju savršen brak, no onda je istina isplivala na vidjelo. Tabloidi su se raspisali o njegovim aferama s raznim ženama, između ostalog i kolegicom Halle Berry. Par se razveo 1994. Strani mediji pisali su da je glumac bivšoj supruzi isplatio 80 milijuna dolara nakon razvoda, piše Kurir

image

Halle Berry

Valerie Macon/Afp

Jedna od žena s kojom je Costner imao aferu tijekom braka je i s pjevačicom Whitney Houston. Par se zbližio na setu filma "Tjelohranitelj", koji je izašao 1992. 

Kad je Whitney preminula, Costner je držao govor na njenom ispraćaju. Tad se slomio. U suzama je pričao o njoj. Njegovi prijatelji su tad rekli da je Kevin govorio da mu je Whitney bila najveća ljubav života. 

image

Costner i Whitney Houston

Kasdan Pictures/Tig Production/Collection Christophel Via Afp

Nakon razvoda, Costner je bio u vezi s kolegicama Michelle Pfeiffer i Courtney Cox. Ljubio je i manekenke Naomi Campbell i Carlu Bruni

image

Carla Bruni

Alberto Pizzoli/Afp
image
/Shutterstock

Potom je opet dobio dijete s kolegicom Bridget Rooney, no prije nego im je sin prohodao prekinuli su. Razlog prekida bila je Kevinova afera s manekenkom Elle MacPherson. Glumac sa sinom kojeg je dobio s Bridget nikad nije imao blizak odnos. 

2004. oženio se s Christine Baumgartner, s kojom je dobio još troje djece. Christine je bila uz Kevina i kada je javno prozvan kao "slavna osoba optužena za seksualni čin dok su ga masirali u poznatom golf hotelu". Optužen je za incident u spa centru u The Old Course hotelu u St. Andrewsu 2004. godine.

Costner je lani Christine optužio da ga je opljačkala. Tvrdio je da je dizala novac s kreditnih kartica njihovog osoblja, koje financira glumac.

Najveći ljubavni skandal Kevin je izazvao kada je imao aferu sa suprugom svog prijatelja, igrača bejzbola Cala Ripkena Juniora, koji se zbog izdaje prijatelja i supruge nije mogao koncentrirati na igru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 14:28