StoryEditorOCM
Panoramapogledajte video

Skrbnica približila glavu tigru koji se inače posebno razbjesni kada vidi da dolazi: Evo što se ovaj put dogodilo

Piše MOZAIK SD
25. kolovoza 2023. - 22:55

Jedna neobična, ali lijepa priča dolazi nam iz francuskog sela La Mailleraye, smještenom uz obale rijeke Seine, gdje udruga Caresse već godinama skrbi o lavovima i tigrovima koji su rođeni u zatočeništvu. Međutim, ovi "mačići" ne bi mogli preživjeti u divljini i zato trebaju posebnu pažnju. Među njima je i Eros, prekrasan bijeli tigar, piše klik.hr.

Nažalost, Catherine, jedna od skrbnica, već godinama ima problema s Erosom. On ju ne podnosi i posebno se razbjesni kada vidi da se približava njegovom staništu kako bi ga uredila. Brzo pokazuje svoje oštre zube i upozorava je da se ne igra sa životom, ali istodobno se brzo smiri kada primijeti da Brigitte prilazi njegovom prostoru.

Brigitte je počela brinuti o Erosu još kada je bio maleno mače (jer ga nije mogla dojiti tigrica koja ga je rodila), i danas osjeća duboku privrženost prema svojoj "ljudskoj mami". Tako brzo smiri svoje osjećaje i traži njezine poljupce i milovanje.

Nedavno je zabilježena kamera koja je pokazala njegovu snažnu vezu s Brigitte i taj je video postao popularan na društvenim mrežama. Brigitte se hladno približi njegovom kavezu te ga počne maziti iz velike blizine. Njemu ne pada na pamet da zareži, dok Catherine nije takve sreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:44