stdClass Object ( [id] => 1367715 [title] => Pippa Middleton, sestra princeze Kate, imala je buran ljubavni život. Znate li da je i sportašica i velika humanitarka? [alias] => pippa-middleton-sestra-princeze-kate-imala-je-buran-ljubavni-zivot-znate-li-da-je-i-sportasica-i-velika-humanitarka [catid] => 423 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Gotovo 13 godina je prošlo otkako je zasjenila i vlastitu sestru na njezinu vjenčanju, odjenuvši za prigodu koju je pratio cijeli svijet haljinu boje slonovače u kojoj je do punog izražaja došla njezina lijepo oblikovana stražnjica.

U međuvremenu je rodila troje djece, ali to nije naštetilo njezinoj figuri koju je proteklih tjedana pokazivala u nizu (skupih) bikinija dok je uživala u plivanju, sunčanju i igri s djecom na plaži karipskog otoka St. Barts.

Zavidnu figuru i dobru formu 40-godišnja Pippa Middleton, sada Matthews, mlađa sestra princeze Kate, koja se još uvijek oporavlja od operacije abdomena u siječnju, i dalje održava trčanjem i vježbama, to je, kako je sama nedavno rekla, dio njezine dnevne rutine, ali ne na nekadašnjoj razini, prije nego što je rodila djecu.

---

---

---

image

Pippa je s mamom Carole boravila sa sestrom Kate Middleton u londonskom Goring hotelu noć prije njezina vjenčanja s princom Williamom Profimedia

Profimedia
---

Zimski odmor na karipskom suncu, kao i prijašnjih godina, Pippa i njezin suprug James Matthews, s djecom Arthurom, Grace i Rose, provode u Eden Rocku, ekskluzivnom resortu u vlasništvu njegovih roditelja, a među slavnima koji tu vole provoditi vrijeme su i Elton John, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio.

Udala se za bivšeg vozača utrka

Pippa i James vjenčali su se 2017. godine, a prije toga mlađa sestra Middleton imala je nekoliko veza, za neke se činilo da vode prema oltaru, ali tek ju je bogati britanski biznismen​ James, bivši vozač utrka i nasljednik imanja Glen Affric u škotskom visočju, nagovorio na taj korak.

Rođena 6. rujna 1983. u bolnici u Readingu u grofoviji Berkshire, gdje njezini roditelji imaju obiteljski dom, Philippa Charlotte Middleton je od mladosti bila pripadnica viših društvenih krugova, potom i autorica i kolumnistica, a uz to sada supruga i majka.

---

image

Pippa na zimskom odmoru na karipskom otoku St. Barts Profimedia

Profimedia
---

Pippa se školovala na koledžu Marlborough i Sveučilištu Edinburgh, gdje je diplomirala, a nakon što je diplomirala englesku književnost na Sveučilištu Edinburgh, na kojemu su studirali i započeli vezu njezina sestra Kate i princ William, radila je u odnosima s javnošću i na organizaciji događanja u nekoliko tvrtki.

Kasnije se priključila tvrtki Party Pieces za opskrbu potrepštinama za zabave svojih roditelja Michaela i Carole, napisala je dvije knjige, "Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends" i "Heartfelt: Over 100 Quick and Easy Recipes for a Healthy Heart", te pisala kolumne za Spectator, Vanity Fair i Sunday Telegraph.

Pippa odvozila na biciklu 3000 milja

U travnju 2013. Pippa je postala ambasadorica Mary Hare škole za gluhu djecu, a u lipnju sljedeće godine i ambasadorica humanitarne organizacije British Heart Foundation. Tog istog mjeseca sudjelovala je u Utrci preko Amerike, tri tisuće milja dugoj biciklističkoj utrci u SAD-u, a nakon toga i u 6,5 kilometara dugoj plivačkoj utrci preko Bospora u Istanbulu. Njezino sudjelovanje imalo je za cilj prikupljanje sredstava za BHF, a s istim ciljem je na eBayu na aukciji prodan njezin bicikl. Osim prikupljanja sredstava za tu britansku fondaciju, Pippa je u rujnu 2015., zajedno s budućim suprugom Jamesom i njegovim bratom Spencerom, sudjelovala u 47 milja dugom plivačkom natjecanju u Švedskoj kako bi prikupila sredstva za Michael Matthews Foundation, humanitarnu organizaciju osnovanu u počast Jamesovom i Spencerovom bratu Michaelu, koji je preminuo 1999. godine spuštajući se s Mount Everesta.

---

image

Profimedia

Profimedia
---

Tijekom studija Pippa je tri godine bila u vezi s bankarskim nasljednikom JJ Jardine-Patersonom. On je izdanak hongkonške bankarske dinastije, a sada se bavi investicijama. Nakon prekida su ostali u dobrim odnosima, u prosincu 2011. viđeni su na večeri u restoranu u Suffolku. Osim toga, obiteljske veze ih održavaju u kontaktu – princeza Kate je jako dobra prijateljica s JJ-ovom sestrom Emiliom Jardine-Paterson, koja je jedna od kuma Kateina i Williamova najstarijeg djeteta, princa Georgea.

Billy More Nisbett je bio sljedeći, kratkotrajni, Pippin dečko, a potom su je sa zgodnim milijunašem Alexanderom Spencerom Churchillom počeli dovoditi u vezu u rujnu 2009. godine. Tog ljeta su se upoznali na odmoru na otoku Mustique i nastavili su kontaktirati nakon povratka u Englesku. Alexander je nećak vojvode od Marlborougha i daljnji rođak legendarnog britanskog premijera Winstona Churchilla. Nakon prekida veze s Pippom, nakratko su ga povezivali s pokojnom Tarom Palmer-Tomkinson, a 2016. se vjenčao sa Scarlett Strutt.

Dosadile mu kamere

Na vjenčanje svoje sestre i princa Williama u travnju 2011. Pippa je povela Alexa Loudona, s kojim je vezu započela 2010. godine. Financijaš Alex je bivši engleski igrač kriketa, a s Williamom je bio na koledžu Eton. Sedam mjeseci nakon kraljevskog vjenčanja Pippa i Alex su se razišli, navodno se nije mogao nositi s medijskom pozornošću koju je izazivala njegova djevojka.

Koncem 2012. Pippa je viđena sa zgodnim misterioznim muškarcem, brzo se otkrilo da je to burzovni mešetar Nico Jackson. Bio je to početak trogodišnje veze, paparazzi su ih neumorno pratili, a Nicova majka javno je kazala kako je jako sretna što je njezin sin s "apsolutno šarmantnom" Pippom. Šuškalo se o zarukama, ali su u listopadu 2015. prekinuli vezu, presudilo je to što nisu mogli zajedno provoditi dulja razdoblja nakon što se on zbog posla godinu prije preselio u Švicarsku.

---

image

Sestre Middleton, Kate i Pippa, u večernjem izlasku u svibnju 2007. godine Profimedia

Profimedia
---

Pippa i James Matthews upoznali su se još 2007. u luksuznom hotelu njegovih roditelja na St. Bartsu, gdje je dobrostojeća obitelj Middleton često ljetovala. Kasnije su 2012. čak imali kratku romansu, nakon koje je Pippa bila u vezi s Nicom, ali ona i James su ostali obiteljski prijatelji, a ljubavnu vezu su ponovno započeli početkom 2016. godine.

U srpnju te godine su se zaručili, a vjenčali su se 20. svibnja 2017. u crkvi sv. Marka u Berkshireu, nedaleko Bucklebury Manora, obiteljskog doma Middletonovih.

Njihovo prvo dijete, sin Arthur Michael William, rođen je u listopadu 2018., kći Grace Elizabeth Jane u ožujku 2021. godine, a druga kći, Rose Louise Victoria, rođena je u lipnju 2022. godine. Obitelj živi na imanju Barton Court u zapadnom Berkshireu, kamo su se preselili iz 17 milijuna funti vrijedne kuće u Londonu...

---

image

Pippa Middleton s tadašnjim dečkom Alexom Loudonom na teniskom turniru u Wimbledonu u lipnju 2011. godine Profimedia

Profimedia
------
image

Obožavateljica sporta, Pippa je i sama vrlo aktivna od najmlađih dana, sudjelovala je u brojnim natjecanjima, biciklističkim i plivačkim utrkama Profimedia

Profimedia
------
image

Williamov kum bio je njegov mlađi brat Harry, a Kateina djeveruša njezina mlađa sestra Pippa

Afp
------
image

Pippa je 2012. sudjelovala i u 90 kilometara dugom maratonu u skijaškom trčanju Vasaloppet u Švedskoj

Afp
------
image

Pippa i Nico Jackson u rujnu 2014. na vjenčanju njihovih prijatelja Charlieja Gilkesa i Anneke von Trotha Taylor

Afp
------
image

Pippa Middleton i James Matthews vjenčali su se 20. svibnja 2017. godine

Afp
------
image

James i trudna Pippa na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka u Windsoru u listopadu 2018. godine

Afp
------
image

Pippa i James bili su među gostima božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji u prosincu prošle godine, koji organizira njezina starija sestra, princeza Kate

Afp
------
image

Pippa je u pratnji brata Jamesa stigla na krunidbu kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

Afp
------
image

Kate, Meghan Markle i Pippa u srpnju 2019. u kraljevskoj loži Wimbledona

Profimedia
------
image

James Matthews i Pippa Middleton u lipnju 2016. godine, mjesec dana kasnije su se zaručili Profimedia

Profimedia
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => MLAĐA I LJEPŠA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [extra_fields_search] => MLAĐA I LJEPŠA 2 0 6472 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-02-19 15:11:57 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-02-27 22:52:09 [modified_by] => 3163 [publish_up] => 2024-02-27 22:02:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 423 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Panorama [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Pippa Middleton, sestra princeze Kate, imala je buran ljubavni život. Znate li da je i sportašica i velika humanitarka page_title=Pippa Middleton, sestra princeze Kate, imala je buran ljubavni život. Znate li da je i sportašica i velika humanitarka [metakey] => Pippa Middleton, Winston Churchill, kraljevska obitelj, princeza Kate [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611615.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611593.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611572.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611571.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611578.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611600.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611598.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611616.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611618.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611619.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611620.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611621.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611623.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611624.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611979.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/19\/26611867.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Afp","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Profimedia","Afp","Afp","Afp","Afp","Afp","Afp","Afp","Profimedia","Profimedia"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Svjetsku pozornost Pippa je privukla kao djeveru\u0161a na vjen\u010danju svoje sestre Kate i princa Williama<\/p>","

Pippa je s mamom Carole boravila sa sestrom Kate Middleton u londonskom Goring hotelu no\u0107 prije njezina vjen\u010danja s princom Williamom Profimedia<\/p>","

Pippa na zimskom odmoru na karipskom otoku St. Barts Profimedia<\/p>","

Profimedia<\/p>","

Sestre Middleton, Kate i Pippa, u ve\u010dernjem izlasku u svibnju 2007. godine Profimedia<\/p>","

Pippa Middleton s tada\u0161njim de\u010dkom Alexom Loudonom na teniskom turniru u Wimbledonu u lipnju 2011. godine Profimedia<\/p>","

Obo\u017eavateljica sporta, Pippa je i sama vrlo aktivna od najmla\u0111ih dana, sudjelovala je u brojnim natjecanjima, biciklisti\u010dkim i pliva\u010dkim utrkama Profimedia<\/p>","

Williamov kum bio je njegov mla\u0111i brat Harry, a Kateina djeveru\u0161a njezina mla\u0111a sestra Pippa<\/p>","

Pippa je 2012. sudjelovala i u 90 kilometara dugom maratonu u skija\u0161kom tr\u010danju Vasaloppet u \u0160vedskoj<\/p>","

Pippa i Nico Jackson u rujnu 2014. na vjen\u010danju njihovih prijatelja Charlieja\u00a0Gilkesa i Anneke von Trotha Taylor<\/p>","

Pippa Middleton i James Matthews vjen\u010dali su se 20. svibnja 2017. godine<\/p>","

James i trudna Pippa na vjen\u010danju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka u Windsoru u listopadu 2018. godine<\/p>","

Pippa i James bili su me\u0111u gostima bo\u017ei\u0107nog koncerta u Westminsterskoj opatiji u prosincu pro\u0161le godine, koji organizira njezina starija sestra, princeza Kate<\/p>","

Pippa je u pratnji brata Jamesa stigla na krunidbu kralja Charlesa III. u svibnju pro\u0161le godine<\/p>","

Kate, Meghan Markle i Pippa u srpnju 2019. u kraljevskoj lo\u017ei Wimbledona<\/p>","

James Matthews i Pippa Middleton u lipnju 2016. godine, mjesec dana kasnije su se zaru\u010dili Profimedia<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1269","hd_26611615_1920.jpg":"1920x1080","k_26611615_1280.jpg":"1280x1280","k_26611615_1024.jpg":"1024x1024","k_26611615_640.jpg":"640x640","k_26611615_480.jpg":"480x480","k_26611615_340.jpg":"340x340","k_26611615_220.jpg":"220x220","o_26611615_1280.jpg":"1280x846","o_26611615_1024.jpg":"1024x676","o_26611615_640.jpg":"640x423","o_26611615_480.jpg":"480x317","o_26611615_340.jpg":"340x224","o_26611615_220.jpg":"220x145","h_26611615_1280.jpg":"1280x854","h_26611615_1024.jpg":"1024x683","h_26611615_640.jpg":"640x427","h_26611615_480.jpg":"480x320","h_26611615_340.jpg":"340x227","h_26611615_220.jpg":"220x147","pp_26611615_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611615_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611615_640.jpg":"640x814","pp_26611615_480.jpg":"480x611","pp_26611615_340.jpg":"340x432","pp_26611615_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1556","hd_26611593_1920.jpg":"1920x1080","k_26611593_1280.jpg":"1280x1280","k_26611593_1024.jpg":"1024x1024","k_26611593_640.jpg":"640x640","k_26611593_480.jpg":"480x480","k_26611593_340.jpg":"340x340","k_26611593_220.jpg":"220x220","o_26611593_1280.jpg":"1280x1037","o_26611593_1024.jpg":"1024x829","o_26611593_640.jpg":"640x518","o_26611593_480.jpg":"480x389","o_26611593_340.jpg":"340x275","o_26611593_220.jpg":"220x178","h_26611593_1280.jpg":"1280x854","h_26611593_1024.jpg":"1024x683","h_26611593_640.jpg":"640x427","h_26611593_480.jpg":"480x320","h_26611593_340.jpg":"340x227","h_26611593_220.jpg":"220x147","pp_26611593_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611593_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611593_640.jpg":"640x814","pp_26611593_480.jpg":"480x611","pp_26611593_340.jpg":"340x432","pp_26611593_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1819x2727","hd_26611572_1920.jpg":"1920x1080","k_26611572_1280.jpg":"1280x1280","k_26611572_1024.jpg":"1024x1024","k_26611572_640.jpg":"640x640","k_26611572_480.jpg":"480x480","k_26611572_340.jpg":"340x340","k_26611572_220.jpg":"220x220","o_26611572_1280.jpg":"1280x1918","o_26611572_1024.jpg":"1024x1535","o_26611572_640.jpg":"640x959","o_26611572_480.jpg":"480x719","o_26611572_340.jpg":"340x509","o_26611572_220.jpg":"220x329","h_26611572_1280.jpg":"1280x854","h_26611572_1024.jpg":"1024x683","h_26611572_640.jpg":"640x427","h_26611572_480.jpg":"480x320","h_26611572_340.jpg":"340x227","h_26611572_220.jpg":"220x147","pp_26611572_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611572_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611572_640.jpg":"640x814","pp_26611572_480.jpg":"480x611","pp_26611572_340.jpg":"340x432","pp_26611572_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_26611571_1920.jpg":"1920x1080","k_26611571_1280.jpg":"1280x1280","k_26611571_1024.jpg":"1024x1024","k_26611571_640.jpg":"640x640","k_26611571_480.jpg":"480x480","k_26611571_340.jpg":"340x340","k_26611571_220.jpg":"220x220","o_26611571_1280.jpg":"1280x1920","o_26611571_1024.jpg":"1024x1536","o_26611571_640.jpg":"640x960","o_26611571_480.jpg":"480x720","o_26611571_340.jpg":"340x510","o_26611571_220.jpg":"220x330","h_26611571_1280.jpg":"1280x854","h_26611571_1024.jpg":"1024x683","h_26611571_640.jpg":"640x427","h_26611571_480.jpg":"480x320","h_26611571_340.jpg":"340x227","h_26611571_220.jpg":"220x147","pp_26611571_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611571_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611571_640.jpg":"640x814","pp_26611571_480.jpg":"480x611","pp_26611571_340.jpg":"340x432","pp_26611571_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1610x2320","hd_26611578_1920.jpg":"1920x1080","k_26611578_1280.jpg":"1280x1280","k_26611578_1024.jpg":"1024x1024","k_26611578_640.jpg":"640x640","k_26611578_480.jpg":"480x480","k_26611578_340.jpg":"340x340","k_26611578_220.jpg":"220x220","o_26611578_1280.jpg":"1280x1844","o_26611578_1024.jpg":"1024x1475","o_26611578_640.jpg":"640x922","o_26611578_480.jpg":"480x691","o_26611578_340.jpg":"340x489","o_26611578_220.jpg":"220x317","h_26611578_1280.jpg":"1280x854","h_26611578_1024.jpg":"1024x683","h_26611578_640.jpg":"640x427","h_26611578_480.jpg":"480x320","h_26611578_340.jpg":"340x227","h_26611578_220.jpg":"220x147","pp_26611578_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611578_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611578_640.jpg":"640x814","pp_26611578_480.jpg":"480x611","pp_26611578_340.jpg":"340x432","pp_26611578_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_26611600_1920.jpg":"1920x1080","k_26611600_1280.jpg":"1280x1280","k_26611600_1024.jpg":"1024x1024","k_26611600_640.jpg":"640x640","k_26611600_480.jpg":"480x480","k_26611600_340.jpg":"340x340","k_26611600_220.jpg":"220x220","o_26611600_1280.jpg":"1280x1920","o_26611600_1024.jpg":"1024x1536","o_26611600_640.jpg":"640x960","o_26611600_480.jpg":"480x720","o_26611600_340.jpg":"340x510","o_26611600_220.jpg":"220x330","h_26611600_1280.jpg":"1280x854","h_26611600_1024.jpg":"1024x683","h_26611600_640.jpg":"640x427","h_26611600_480.jpg":"480x320","h_26611600_340.jpg":"340x227","h_26611600_220.jpg":"220x147","pp_26611600_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611600_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611600_640.jpg":"640x814","pp_26611600_480.jpg":"480x611","pp_26611600_340.jpg":"340x432","pp_26611600_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3154","hd_26611598_1920.jpg":"1920x1080","k_26611598_1280.jpg":"1280x1280","k_26611598_1024.jpg":"1024x1024","k_26611598_640.jpg":"640x640","k_26611598_480.jpg":"480x480","k_26611598_340.jpg":"340x340","k_26611598_220.jpg":"220x220","o_26611598_1280.jpg":"1280x2102","o_26611598_1024.jpg":"1024x1682","o_26611598_640.jpg":"640x1051","o_26611598_480.jpg":"480x788","o_26611598_340.jpg":"340x558","o_26611598_220.jpg":"220x361","h_26611598_1280.jpg":"1280x854","h_26611598_1024.jpg":"1024x683","h_26611598_640.jpg":"640x427","h_26611598_480.jpg":"480x320","h_26611598_340.jpg":"340x227","h_26611598_220.jpg":"220x147","pp_26611598_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611598_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611598_640.jpg":"640x814","pp_26611598_480.jpg":"480x611","pp_26611598_340.jpg":"340x432","pp_26611598_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2785","hd_26611616_1920.jpg":"1920x1080","k_26611616_1280.jpg":"1280x1280","k_26611616_1024.jpg":"1024x1024","k_26611616_640.jpg":"640x640","k_26611616_480.jpg":"480x480","k_26611616_340.jpg":"340x340","k_26611616_220.jpg":"220x220","o_26611616_1280.jpg":"1280x1856","o_26611616_1024.jpg":"1024x1485","o_26611616_640.jpg":"640x928","o_26611616_480.jpg":"480x696","o_26611616_340.jpg":"340x493","o_26611616_220.jpg":"220x319","h_26611616_1280.jpg":"1280x854","h_26611616_1024.jpg":"1024x683","h_26611616_640.jpg":"640x427","h_26611616_480.jpg":"480x320","h_26611616_340.jpg":"340x227","h_26611616_220.jpg":"220x147","pp_26611616_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611616_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611616_640.jpg":"640x814","pp_26611616_480.jpg":"480x611","pp_26611616_340.jpg":"340x432","pp_26611616_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1312","hd_26611618_1920.jpg":"1920x1080","k_26611618_1280.jpg":"1280x1280","k_26611618_1024.jpg":"1024x1024","k_26611618_640.jpg":"640x640","k_26611618_480.jpg":"480x480","k_26611618_340.jpg":"340x340","k_26611618_220.jpg":"220x220","o_26611618_1280.jpg":"1280x874","o_26611618_1024.jpg":"1024x699","o_26611618_640.jpg":"640x437","o_26611618_480.jpg":"480x328","o_26611618_340.jpg":"340x232","o_26611618_220.jpg":"220x150","h_26611618_1280.jpg":"1280x854","h_26611618_1024.jpg":"1024x683","h_26611618_640.jpg":"640x427","h_26611618_480.jpg":"480x320","h_26611618_340.jpg":"340x227","h_26611618_220.jpg":"220x147","pp_26611618_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611618_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611618_640.jpg":"640x814","pp_26611618_480.jpg":"480x611","pp_26611618_340.jpg":"340x432","pp_26611618_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2390","hd_26611619_1920.jpg":"1920x1080","k_26611619_1280.jpg":"1280x1280","k_26611619_1024.jpg":"1024x1024","k_26611619_640.jpg":"640x640","k_26611619_480.jpg":"480x480","k_26611619_340.jpg":"340x340","k_26611619_220.jpg":"220x220","o_26611619_1280.jpg":"1280x1593","o_26611619_1024.jpg":"1024x1274","o_26611619_640.jpg":"640x796","o_26611619_480.jpg":"480x597","o_26611619_340.jpg":"340x423","o_26611619_220.jpg":"220x273","h_26611619_1280.jpg":"1280x854","h_26611619_1024.jpg":"1024x683","h_26611619_640.jpg":"640x427","h_26611619_480.jpg":"480x320","h_26611619_340.jpg":"340x227","h_26611619_220.jpg":"220x147","pp_26611619_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611619_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611619_640.jpg":"640x814","pp_26611619_480.jpg":"480x611","pp_26611619_340.jpg":"340x432","pp_26611619_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26611620_1920.jpg":"1920x1080","k_26611620_1280.jpg":"1280x1280","k_26611620_1024.jpg":"1024x1024","k_26611620_640.jpg":"640x640","k_26611620_480.jpg":"480x480","k_26611620_340.jpg":"340x340","k_26611620_220.jpg":"220x220","o_26611620_1280.jpg":"1280x853","o_26611620_1024.jpg":"1024x682","o_26611620_640.jpg":"640x426","o_26611620_480.jpg":"480x320","o_26611620_340.jpg":"340x226","o_26611620_220.jpg":"220x146","h_26611620_1280.jpg":"1280x854","h_26611620_1024.jpg":"1024x683","h_26611620_640.jpg":"640x427","h_26611620_480.jpg":"480x320","h_26611620_340.jpg":"340x227","h_26611620_220.jpg":"220x147","pp_26611620_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611620_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611620_640.jpg":"640x814","pp_26611620_480.jpg":"480x611","pp_26611620_340.jpg":"340x432","pp_26611620_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_26611621_1920.jpg":"1920x1080","k_26611621_1280.jpg":"1280x1280","k_26611621_1024.jpg":"1024x1024","k_26611621_640.jpg":"640x640","k_26611621_480.jpg":"480x480","k_26611621_340.jpg":"340x340","k_26611621_220.jpg":"220x220","o_26611621_1280.jpg":"1280x1920","o_26611621_1024.jpg":"1024x1536","o_26611621_640.jpg":"640x960","o_26611621_480.jpg":"480x720","o_26611621_340.jpg":"340x510","o_26611621_220.jpg":"220x330","h_26611621_1280.jpg":"1280x854","h_26611621_1024.jpg":"1024x683","h_26611621_640.jpg":"640x427","h_26611621_480.jpg":"480x320","h_26611621_340.jpg":"340x227","h_26611621_220.jpg":"220x147","pp_26611621_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611621_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611621_640.jpg":"640x814","pp_26611621_480.jpg":"480x611","pp_26611621_340.jpg":"340x432","pp_26611621_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_26611623_1920.jpg":"1920x1080","k_26611623_1280.jpg":"1280x1280","k_26611623_1024.jpg":"1024x1024","k_26611623_640.jpg":"640x640","k_26611623_480.jpg":"480x480","k_26611623_340.jpg":"340x340","k_26611623_220.jpg":"220x220","o_26611623_1280.jpg":"1280x1920","o_26611623_1024.jpg":"1024x1536","o_26611623_640.jpg":"640x960","o_26611623_480.jpg":"480x720","o_26611623_340.jpg":"340x510","o_26611623_220.jpg":"220x330","h_26611623_1280.jpg":"1280x854","h_26611623_1024.jpg":"1024x683","h_26611623_640.jpg":"640x427","h_26611623_480.jpg":"480x320","h_26611623_340.jpg":"340x227","h_26611623_220.jpg":"220x147","pp_26611623_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611623_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611623_640.jpg":"640x814","pp_26611623_480.jpg":"480x611","pp_26611623_340.jpg":"340x432","pp_26611623_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1500","hd_26611624_1920.jpg":"1920x1080","k_26611624_1280.jpg":"1280x1280","k_26611624_1024.jpg":"1024x1024","k_26611624_640.jpg":"640x640","k_26611624_480.jpg":"480x480","k_26611624_340.jpg":"340x340","k_26611624_220.jpg":"220x220","o_26611624_1280.jpg":"1280x1000","o_26611624_1024.jpg":"1024x800","o_26611624_640.jpg":"640x500","o_26611624_480.jpg":"480x375","o_26611624_340.jpg":"340x265","o_26611624_220.jpg":"220x171","h_26611624_1280.jpg":"1280x854","h_26611624_1024.jpg":"1024x683","h_26611624_640.jpg":"640x427","h_26611624_480.jpg":"480x320","h_26611624_340.jpg":"340x227","h_26611624_220.jpg":"220x147","pp_26611624_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611624_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611624_640.jpg":"640x814","pp_26611624_480.jpg":"480x611","pp_26611624_340.jpg":"340x432","pp_26611624_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26611979_1920.jpg":"1920x1080","k_26611979_1280.jpg":"1280x1280","k_26611979_1024.jpg":"1024x1024","k_26611979_640.jpg":"640x640","k_26611979_480.jpg":"480x480","k_26611979_340.jpg":"340x340","k_26611979_220.jpg":"220x220","o_26611979_1280.jpg":"1280x853","o_26611979_1024.jpg":"1024x682","o_26611979_640.jpg":"640x426","o_26611979_480.jpg":"480x320","o_26611979_340.jpg":"340x226","o_26611979_220.jpg":"220x146","h_26611979_1280.jpg":"1280x854","h_26611979_1024.jpg":"1024x683","h_26611979_640.jpg":"640x427","h_26611979_480.jpg":"480x320","h_26611979_340.jpg":"340x227","h_26611979_220.jpg":"220x147","pp_26611979_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611979_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611979_640.jpg":"640x814","pp_26611979_480.jpg":"480x611","pp_26611979_340.jpg":"340x432","pp_26611979_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2841","hd_26611867_1920.jpg":"1920x1080","k_26611867_1280.jpg":"1280x1280","k_26611867_1024.jpg":"1024x1024","k_26611867_640.jpg":"640x640","k_26611867_480.jpg":"480x480","k_26611867_340.jpg":"340x340","k_26611867_220.jpg":"220x220","o_26611867_1280.jpg":"1280x1894","o_26611867_1024.jpg":"1024x1515","o_26611867_640.jpg":"640x947","o_26611867_480.jpg":"480x710","o_26611867_340.jpg":"340x503","o_26611867_220.jpg":"220x325","h_26611867_1280.jpg":"1280x854","h_26611867_1024.jpg":"1024x683","h_26611867_640.jpg":"640x427","h_26611867_480.jpg":"480x320","h_26611867_340.jpg":"340x227","h_26611867_220.jpg":"220x147","pp_26611867_1280.jpg":"1280x1628","pp_26611867_1024.jpg":"1024x1303","pp_26611867_640.jpg":"640x814","pp_26611867_480.jpg":"480x611","pp_26611867_340.jpg":"340x432","pp_26611867_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 6 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7384314 Threads: 3 Questions: 1527184298 Slow queries: 4644108 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110566113 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 48 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) ) [link] => /mozaik/panorama/pippa-middleton-sestra-princeze-kate-imala-je-buran-ljubavni-zivot-znate-li-da-je-i-sportasica-i-velika-humanitarka-1367715 [printLink] => /mozaik/panorama/pippa-middleton-sestra-princeze-kate-imala-je-buran-ljubavni-zivot-znate-li-da-je-i-sportasica-i-velika-humanitarka-1367715?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 260055 [name] => Pippa Middleton [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => pippa-middleton [link] => /tag/pippa-middleton ) [1] => stdClass Object ( [id] => 511430 [name] => winston churchill [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => winston-churchill [link] => /tag/winston-churchill ) [2] => stdClass Object ( [id] => 489158 [name] => kraljevska obitelj [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kraljevska-obitelj [link] => /tag/kraljevska-obitelj ) [3] => stdClass Object ( [id] => 690934 [name] => princeza Kate [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-09-15 17:41:34 [main_article_id] => 0 [alias] => princeza-kate [link] => /tag/princeza-kate ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => MLAĐA I LJEPŠA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [Important_article] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Pippa Middleton, sestra princeze Kate, imala je buran ljubavni život. Znate li da je i sportašica i velika humanitarka? [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611615.jpg [galleryCount] => 16 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Afp [mainImageDesc] =>

Svjetsku pozornost Pippa je privukla kao djeveruša na vjenčanju svoje sestre Kate i princa Williama

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611615.jpg [title] =>

Svjetsku pozornost Pippa je privukla kao djeveruša na vjenčanju svoje sestre Kate i princa Williama

Afp ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611593.jpg [title] =>

Pippa je s mamom Carole boravila sa sestrom Kate Middleton u londonskom Goring hotelu noć prije njezina vjenčanja s princom Williamom Profimedia

Profimedia ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611572.jpg [title] =>

Pippa na zimskom odmoru na karipskom otoku St. Barts Profimedia

Profimedia ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611571.jpg [title] =>

Profimedia

Profimedia ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611578.jpg [title] =>

Sestre Middleton, Kate i Pippa, u večernjem izlasku u svibnju 2007. godine Profimedia

Profimedia ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611600.jpg [title] =>

Pippa Middleton s tadašnjim dečkom Alexom Loudonom na teniskom turniru u Wimbledonu u lipnju 2011. godine Profimedia

Profimedia ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611598.jpg [title] =>

Obožavateljica sporta, Pippa je i sama vrlo aktivna od najmlađih dana, sudjelovala je u brojnim natjecanjima, biciklističkim i plivačkim utrkama Profimedia

Profimedia ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611616.jpg [title] =>

Williamov kum bio je njegov mlađi brat Harry, a Kateina djeveruša njezina mlađa sestra Pippa

Afp ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611618.jpg [title] =>

Pippa je 2012. sudjelovala i u 90 kilometara dugom maratonu u skijaškom trčanju Vasaloppet u Švedskoj

Afp ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611619.jpg [title] =>

Pippa i Nico Jackson u rujnu 2014. na vjenčanju njihovih prijatelja Charlieja Gilkesa i Anneke von Trotha Taylor

Afp ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611620.jpg [title] =>

Pippa Middleton i James Matthews vjenčali su se 20. svibnja 2017. godine

Afp ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611621.jpg [title] =>

James i trudna Pippa na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka u Windsoru u listopadu 2018. godine

Afp ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611623.jpg [title] =>

Pippa i James bili su među gostima božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji u prosincu prošle godine, koji organizira njezina starija sestra, princeza Kate

Afp ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611624.jpg [title] =>

Pippa je u pratnji brata Jamesa stigla na krunidbu kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

Afp ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611979.jpg [title] =>

Kate, Meghan Markle i Pippa u srpnju 2019. u kraljevskoj loži Wimbledona

Profimedia ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/19/26611867.jpg [title] =>

James Matthews i Pippa Middleton u lipnju 2016. godine, mjesec dana kasnije su se zaručili Profimedia

Profimedia ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Gotovo 13 godina je prošlo otkako je zasjenila i vlastitu sestru na njezinu vjenčanju, odjenuvši za prigodu koju je pratio cijeli svijet haljinu boje slonovače u kojoj je do punog izražaja došla njezina lijepo oblikovana stražnjica.

U međuvremenu je rodila troje djece, ali to nije naštetilo njezinoj figuri koju je proteklih tjedana pokazivala u nizu (skupih) bikinija dok je uživala u plivanju, sunčanju i igri s djecom na plaži karipskog otoka St. Barts.

Zavidnu figuru i dobru formu 40-godišnja Pippa Middleton, sada Matthews, mlađa sestra princeze Kate, koja se još uvijek oporavlja od operacije abdomena u siječnju, i dalje održava trčanjem i vježbama, to je, kako je sama nedavno rekla, dio njezine dnevne rutine, ali ne na nekadašnjoj razini, prije nego što je rodila djecu.

---

---

---

image

Pippa je s mamom Carole boravila sa sestrom Kate Middleton u londonskom Goring hotelu noć prije njezina vjenčanja s princom Williamom Profimedia

Profimedia
---

Zimski odmor na karipskom suncu, kao i prijašnjih godina, Pippa i njezin suprug James Matthews, s djecom Arthurom, Grace i Rose, provode u Eden Rocku, ekskluzivnom resortu u vlasništvu njegovih roditelja, a među slavnima koji tu vole provoditi vrijeme su i Elton John, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio.

Udala se za bivšeg vozača utrka

Pippa i James vjenčali su se 2017. godine, a prije toga mlađa sestra Middleton imala je nekoliko veza, za neke se činilo da vode prema oltaru, ali tek ju je bogati britanski biznismen​ James, bivši vozač utrka i nasljednik imanja Glen Affric u škotskom visočju, nagovorio na taj korak.

Rođena 6. rujna 1983. u bolnici u Readingu u grofoviji Berkshire, gdje njezini roditelji imaju obiteljski dom, Philippa Charlotte Middleton je od mladosti bila pripadnica viših društvenih krugova, potom i autorica i kolumnistica, a uz to sada supruga i majka.

---

image

Pippa na zimskom odmoru na karipskom otoku St. Barts Profimedia

Profimedia
---

Pippa se školovala na koledžu Marlborough i Sveučilištu Edinburgh, gdje je diplomirala, a nakon što je diplomirala englesku književnost na Sveučilištu Edinburgh, na kojemu su studirali i započeli vezu njezina sestra Kate i princ William, radila je u odnosima s javnošću i na organizaciji događanja u nekoliko tvrtki.

Kasnije se priključila tvrtki Party Pieces za opskrbu potrepštinama za zabave svojih roditelja Michaela i Carole, napisala je dvije knjige, "Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends" i "Heartfelt: Over 100 Quick and Easy Recipes for a Healthy Heart", te pisala kolumne za Spectator, Vanity Fair i Sunday Telegraph.

Pippa odvozila na biciklu 3000 milja

U travnju 2013. Pippa je postala ambasadorica Mary Hare škole za gluhu djecu, a u lipnju sljedeće godine i ambasadorica humanitarne organizacije British Heart Foundation. Tog istog mjeseca sudjelovala je u Utrci preko Amerike, tri tisuće milja dugoj biciklističkoj utrci u SAD-u, a nakon toga i u 6,5 kilometara dugoj plivačkoj utrci preko Bospora u Istanbulu. Njezino sudjelovanje imalo je za cilj prikupljanje sredstava za BHF, a s istim ciljem je na eBayu na aukciji prodan njezin bicikl. Osim prikupljanja sredstava za tu britansku fondaciju, Pippa je u rujnu 2015., zajedno s budućim suprugom Jamesom i njegovim bratom Spencerom, sudjelovala u 47 milja dugom plivačkom natjecanju u Švedskoj kako bi prikupila sredstva za Michael Matthews Foundation, humanitarnu organizaciju osnovanu u počast Jamesovom i Spencerovom bratu Michaelu, koji je preminuo 1999. godine spuštajući se s Mount Everesta.

---

image

Profimedia

Profimedia
---

Tijekom studija Pippa je tri godine bila u vezi s bankarskim nasljednikom JJ Jardine-Patersonom. On je izdanak hongkonške bankarske dinastije, a sada se bavi investicijama. Nakon prekida su ostali u dobrim odnosima, u prosincu 2011. viđeni su na večeri u restoranu u Suffolku. Osim toga, obiteljske veze ih održavaju u kontaktu – princeza Kate je jako dobra prijateljica s JJ-ovom sestrom Emiliom Jardine-Paterson, koja je jedna od kuma Kateina i Williamova najstarijeg djeteta, princa Georgea.

Billy More Nisbett je bio sljedeći, kratkotrajni, Pippin dečko, a potom su je sa zgodnim milijunašem Alexanderom Spencerom Churchillom počeli dovoditi u vezu u rujnu 2009. godine. Tog ljeta su se upoznali na odmoru na otoku Mustique i nastavili su kontaktirati nakon povratka u Englesku. Alexander je nećak vojvode od Marlborougha i daljnji rođak legendarnog britanskog premijera Winstona Churchilla. Nakon prekida veze s Pippom, nakratko su ga povezivali s pokojnom Tarom Palmer-Tomkinson, a 2016. se vjenčao sa Scarlett Strutt.

Dosadile mu kamere

Na vjenčanje svoje sestre i princa Williama u travnju 2011. Pippa je povela Alexa Loudona, s kojim je vezu započela 2010. godine. Financijaš Alex je bivši engleski igrač kriketa, a s Williamom je bio na koledžu Eton. Sedam mjeseci nakon kraljevskog vjenčanja Pippa i Alex su se razišli, navodno se nije mogao nositi s medijskom pozornošću koju je izazivala njegova djevojka.

Koncem 2012. Pippa je viđena sa zgodnim misterioznim muškarcem, brzo se otkrilo da je to burzovni mešetar Nico Jackson. Bio je to početak trogodišnje veze, paparazzi su ih neumorno pratili, a Nicova majka javno je kazala kako je jako sretna što je njezin sin s "apsolutno šarmantnom" Pippom. Šuškalo se o zarukama, ali su u listopadu 2015. prekinuli vezu, presudilo je to što nisu mogli zajedno provoditi dulja razdoblja nakon što se on zbog posla godinu prije preselio u Švicarsku.

---

image

Sestre Middleton, Kate i Pippa, u večernjem izlasku u svibnju 2007. godine Profimedia

Profimedia
---

Pippa i James Matthews upoznali su se još 2007. u luksuznom hotelu njegovih roditelja na St. Bartsu, gdje je dobrostojeća obitelj Middleton često ljetovala. Kasnije su 2012. čak imali kratku romansu, nakon koje je Pippa bila u vezi s Nicom, ali ona i James su ostali obiteljski prijatelji, a ljubavnu vezu su ponovno započeli početkom 2016. godine.

U srpnju te godine su se zaručili, a vjenčali su se 20. svibnja 2017. u crkvi sv. Marka u Berkshireu, nedaleko Bucklebury Manora, obiteljskog doma Middletonovih.

Njihovo prvo dijete, sin Arthur Michael William, rođen je u listopadu 2018., kći Grace Elizabeth Jane u ožujku 2021. godine, a druga kći, Rose Louise Victoria, rođena je u lipnju 2022. godine. Obitelj živi na imanju Barton Court u zapadnom Berkshireu, kamo su se preselili iz 17 milijuna funti vrijedne kuće u Londonu...

---

image

Pippa Middleton s tadašnjim dečkom Alexom Loudonom na teniskom turniru u Wimbledonu u lipnju 2011. godine Profimedia

Profimedia
------
image

Obožavateljica sporta, Pippa je i sama vrlo aktivna od najmlađih dana, sudjelovala je u brojnim natjecanjima, biciklističkim i plivačkim utrkama Profimedia

Profimedia
------
image

Williamov kum bio je njegov mlađi brat Harry, a Kateina djeveruša njezina mlađa sestra Pippa

Afp
------
image

Pippa je 2012. sudjelovala i u 90 kilometara dugom maratonu u skijaškom trčanju Vasaloppet u Švedskoj

Afp
------
image

Pippa i Nico Jackson u rujnu 2014. na vjenčanju njihovih prijatelja Charlieja Gilkesa i Anneke von Trotha Taylor

Afp
------
image

Pippa Middleton i James Matthews vjenčali su se 20. svibnja 2017. godine

Afp
------
image

James i trudna Pippa na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka u Windsoru u listopadu 2018. godine

Afp
------
image

Pippa i James bili su među gostima božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji u prosincu prošle godine, koji organizira njezina starija sestra, princeza Kate

Afp
------
image

Pippa je u pratnji brata Jamesa stigla na krunidbu kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

Afp
------
image

Kate, Meghan Markle i Pippa u srpnju 2019. u kraljevskoj loži Wimbledona

Profimedia
------
image

James Matthews i Pippa Middleton u lipnju 2016. godine, mjesec dana kasnije su se zaručili Profimedia

Profimedia
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Afp Profimedia Profimedia Profimedia Profimedia Profimedia Profimedia Afp Afp Afp Afp Afp Afp Afp Profimedia Profimedia
Afp

Svjetsku pozornost Pippa je privukla kao djeveruša na vjenčanju svoje sestre Kate i princa Williama

Profimedia

Pippa je s mamom Carole boravila sa sestrom Kate Middleton u londonskom Goring hotelu noć prije njezina vjenčanja s princom Williamom Profimedia

Profimedia

Pippa na zimskom odmoru na karipskom otoku St. Barts Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Sestre Middleton, Kate i Pippa, u večernjem izlasku u svibnju 2007. godine Profimedia

Profimedia

Pippa Middleton s tadašnjim dečkom Alexom Loudonom na teniskom turniru u Wimbledonu u lipnju 2011. godine Profimedia

Profimedia

Obožavateljica sporta, Pippa je i sama vrlo aktivna od najmlađih dana, sudjelovala je u brojnim natjecanjima, biciklističkim i plivačkim utrkama Profimedia

Afp

Williamov kum bio je njegov mlađi brat Harry, a Kateina djeveruša njezina mlađa sestra Pippa

Afp

Pippa je 2012. sudjelovala i u 90 kilometara dugom maratonu u skijaškom trčanju Vasaloppet u Švedskoj

Afp

Pippa i Nico Jackson u rujnu 2014. na vjenčanju njihovih prijatelja Charlieja Gilkesa i Anneke von Trotha Taylor

Afp

Pippa Middleton i James Matthews vjenčali su se 20. svibnja 2017. godine

Afp

James i trudna Pippa na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka u Windsoru u listopadu 2018. godine

Afp

Pippa i James bili su među gostima božićnog koncerta u Westminsterskoj opatiji u prosincu prošle godine, koji organizira njezina starija sestra, princeza Kate

Afp

Pippa je u pratnji brata Jamesa stigla na krunidbu kralja Charlesa III. u svibnju prošle godine

Profimedia

Kate, Meghan Markle i Pippa u srpnju 2019. u kraljevskoj loži Wimbledona

Profimedia

James Matthews i Pippa Middleton u lipnju 2016. godine, mjesec dana kasnije su se zaručili Profimedia

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/panorama/pippa-middleton-sestra-princeze-kate-imala-je-buran-ljubavni-zivot-znate-li-da-je-i-sportasica-i-velika-humanitarka-1367715 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=f3146d4f7064c9bcaabad79f8f576ec415f1d9db [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Pippa+Middleton%2C+sestra+princeze+Kate%2C+imala+je+buran+ljubavni+%C5%BEivot.+Znate+li+da+je+i+sporta%C5%A1ica+i+velika+humanitarka%3F&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fpippa-middleton-sestra-princeze-kate-imala-je-buran-ljubavni-zivot-znate-li-da-je-i-sportasica-i-velika-humanitarka-1367715 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fpippa-middleton-sestra-princeze-kate-imala-je-buran-ljubavni-zivot-znate-li-da-je-i-sportasica-i-velika-humanitarka-1367715 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => MLAĐA I LJEPŠA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) [36] => stdClass Object ( [id] => 100 [name] => Important article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 38 [alias] => Important_article ) )
StoryEditorOCM
PanoramaMLAĐA I LJEPŠA

Pippa Middleton, sestra princeze Kate, imala je buran ljubavni život. Znate li da je i sportašica i velika humanitarka?

Piše Marija Čović
27. veljače 2024. - 23:02

Gotovo 13 godina je prošlo otkako je zasjenila i vlastitu sestru na njezinu vjenčanju, odjenuvši za prigodu koju je pratio cijeli svijet haljinu boje slonovače u kojoj je do punog izražaja došla njezina lijepo oblikovana stražnjica.

U međuvremenu je rodila troje djece, ali to nije naštetilo njezinoj figuri koju je proteklih tjedana pokazivala u nizu (skupih) bikinija dok je uživala u plivanju, sunčanju i igri s djecom na plaži karipskog otoka St. Barts.

Zavidnu figuru i dobru formu 40-godišnja Pippa Middleton, sada Matthews, mlađa sestra princeze Kate, koja se još uvijek oporavlja od operacije abdomena u siječnju, i dalje održava trčanjem i vježbama, to je, kako je sama nedavno rekla, dio njezine dnevne rutine, ali ne na nekadašnjoj razini, prije nego što je rodila djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2024 20:27