StoryEditorOCM
PanoramaREKLA JE ‘DA‘

Ovo tjera suze radosnice na oči zajamčeno: mladić sve šarmirao, pogledajte kako je zaprosio djevojku

Piše Lenka Gospodnetić
1. siječnja 2024. - 20:21

Objava aviokompanije Air Serbia šarmirala je mnoge, ne samo zbog neuobičajene geste koja se zbila u njihovu zrakopolovu, nego i zbog ljubavne poruke koju sadrži. Ujedno i predstavlja lijepu simboliku na samom početku godine pred nama. O čemu je riječ?

Dakle, mladić Jakov je odlučio zaprositi svoju djevojku Minu u avionu, i time "otopio srca" mnogih putnika, ali i publike koja je uskoro postala viralna i masovna. Jednostavno nije mogao dočekati slijetanje u Pariz koji je - čini se s obzirom na kontekst - idealna romantična destinacija.

Prije dirljivog čina prosidbe, teren je pripremio kapetan zrakoplova koji je letio na relaciji Beograd - Pariz. Naime, kapetan je kazao:

- Poštovani putnici, javlja vam se vaš kapetan. Nadam se da uživate u letu. Sada imamo neplaniranu, ali vrlo lijepu objavu. Putnik Jakov nije mogao dočekati slijetanje u Pariz... Svojoj se djevojci sprema postaviti važno pitanje, Molim vas da ga podržite. Jakove, u avionu ima 139 svjedoka tvoje ljubavi. Sretno - izrekao je kapetan u zrakoplovu tekst kakav se rijetko čuje i doživi. Dakako, kruna svega bio je trenutak kad je Mina, na sreću, rekla sudbonosno "da".

Na videu se vidi poljubac novopečenih zaručnika, koje su ostali putnici nagradili gromoglasnim pljeskom. Potom su stjuardese donijele šampanjac, a kapetan je mladom paru izrekao čestitke u vlastito i u ime cijele posade.

- Ovo je najljepša novogodišnja priča - piše u objavi aviokompanije, koja je kao glazbenu podlogu videa stavila pjesmu "Love is in the air", te istaknula da "Što se dogodi na letu za Pariz, ostaje na letu za Pariz... Ili postaje uspomena za cijeli život".

Predivno, čestitke i od nas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:27