StoryEditorOCM
Panoramaparenje očiju

Novak Đoković medijima otvorio vrata svoje glamurozne vile; Vrijedi svakog milijuna eura koji je platio!

Piše mozaik sd
23. studenog 2023. - 16:31

Tenisač Novak Đoković često je u središtu pažnje medija, kako i zbog sporta, kao i zbog privatnog života.

Tako je i uoči današnjeg susreta Davis cup reprezentacija Španjolske i Srbije u Malagi Đoković govorio i o svojoj glamuroznoj vili u španjolskoj Marbelli u kojoj Novak često boravi s obitelji.

" Marbella je jedan od najljepših dijelova svijeta. Obožavam činjenicu da je tu sunce cijele godine i za jednog tenisača nema puno boljih mjesta kada je u pitanju vrijeme u Europi. Za tenisače je dolazak ovdje tijekom različitih dijelova sezone i godine bitan, jer uvijek se može igrati tenis vani. To je jako bitno za početak godine i turnire u Australliji", otkrio je Đoković koji je postao vlasnik ovog veličanstvenog imanja i vile prije nešto više od tri godine.

Najprije je tu vilu unajmljivao (na početku pandemije koronavirusa), a onda je odlučio postati njen vlasnik. Za vilu je platio preko 10 milijuna eura, pisali su tada španjolski mediji.

image

Teniske loptice Novak Đoković u kući može zamijeniti bilijarskim kuglama

Screenshot Corriere TV

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a s terase se pruža spektakularan pogled na more. Ima čak devet soba i osam kupaonica, vanjski i unutarnji bazen i posebne dijelove za rekreaciju i goste. Osim soba koje imaju bilijar i stolni tenis, u kući se nalazi i kino sala, kao i teretana, piše Kurir.

Španjolski Corriere TV objavio je video iz Đokićeve vile koji se može pogledati OVDJE.

image

Poslije napornih mečeva Novak Đoković ima se gdje pošteno odmoriti

Jorge Guerrero/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:55