StoryEditorOCM
Panoramapogledajte video

Momak je čuo šuštanje i komešanje u vodi dok je pecao: Umro od straha čim je ugledao zvijer

Piše MOZAIK SD
28. kolovoza 2023. - 07:30

Na društvenoj mreži Twitter nedavno se pojavio iznimno uznemirujući video koji je brzo postao viralan i izazvao strah i bijes brojnih korisnika. U ovom videu možemo vidjeti prizor od kojeg će vam se lediti krv u žilama - ogromna anakonda koja pliva tik uz brod, piše klik.hr.

Na početku snimke vidljivo je samo komešanje vodenog bilja, što nije neobično u ovim vodama. Međutim, kako video odmiče, ogroman dio zmijinog tijela izranja iz vode. Prizor je bio zastrašujući za sve koji su bili na brodu u toj situaciji. Na sreću, zmija se brzo udaljila od broda, na veliko olakšanje svih koji su svjedočili jezivom prizoru.

Ovaj video izazvao je veliku pozornost na društvenim mrežama, pogledan je više od 20 milijuna puta, a komentari su se širili brže od samog videa. Iako nisu potvrđeni svi detalji o tome gdje je video snimljen ili stvarni identitet zmije, veličina anakonde na videu sugerira da se radi o golemom primjerku te vrste.

Ovo je samo još jedan podsjetnik na bogatstvo divljeg svijeta i koliko je prirodni svijet fascinantan, ali ponekad i opasan. Ovakvi videi potiču ljude na razmišljanje o važnosti očuvanja prirodnih ekosustava i poštivanja divlje faune koja nas okružuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 07:17