StoryEditorOCM
PanoramaINTERVJU

Mike Tindall progovorio o teškom trenutku unuke kraljice Elizabete II.: ‘Morali smo svima reći da smo izgubili dijete‘

Piše MOZAIK SD
7. listopada 2023. - 13:06

Mike (44) i Zara Tindall (42) odavno su dokazali da su skladan par. Bivši ragbijaš i omiljena unuka kraljice Elizabete II. u braku su od 2011. godine i sada imaju troje  djece. No, 2016. godine njih dvoje morali su proći najgore kao roditelji: izgubili su nerođeno dijete. Zet princeze Anne (72) sada je o tome javno progovorio.

image

Mike Tindall i Zara Phillips

Paul Ellis/Afp

U intervjuu za "The Times", Mike Tindall prisjetio se teškog udarca sudbine u prosincu 2016. godine. Par je u to vrijeme već imao kćer Miju, a Zara je ponovno bila trudna. U petom mjesecu trudnoće dogodila se katastrofa: Zara je doživjela spontani pobačaj. Kraljičina nećakinja morala je prirodno roditi mrtvo dijete jer je već bilo prekasno za druge načine. Suprug Mike prisjetio se trenutka i objasnio da je to bilo "strašno": "Morali smo otići tamo i reći svima da smo izgubili dijete ... Život koji vodimo znači da smo ga morali javno objaviti." Najviše mu je smetalo to što žene i majke "gledaju sebe kao da su one krive". Međutim, sreća je nakon toga bila na Zarinoj i Mikeovoj strani: dobili su još dvoje zdrave djece. Lenu Elizabeth je rodila 2018. godine. Beba Lucas rođena je 2021. godine. Porod je prošao tako brzo da par nije imao vremena ni otići u bolnicu.

image

Zara Phillips i Mike Tindalli

Paul Greenwood/Dppi Via Afp

Osim toga, Tindall je u intervjuu naglasio da je iznimno zahvalan što je već imao zdravu kćer prije Zarinog pobačaja. "Kad dođeš kući iz bolnice i Mia ima osmijeh na licu, uložiš svu svoju ljubav u nju. Da smo došli u praznu kuću, to bi bio potpuno drugačiji scenarij", izjavio je Mike. Srećom, na brak Tindallovih nije utjecao strašan gubitak. Naprotiv, to je samo ojačalo Zarinu i Mikeovu ljubav. Čak i nakon 12 godina braka, par je još uvijek zaljubljen što se vidi na njihovim mnogobrojnim fotografijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 14:13