StoryEditorOCM
Panoramarazmaženo derište

Majka se reakciji tinejdžerice nije nadala, poklonila joj Teslu, a ona je rekla: ‘Neću to voziti, hoću Mercedes‘

Piše MOZAIK SD
16. prosinca 2023. - 16:39

Velikodušna mama ostala je zatečena reakcijom svoje kćeri tinejdžerice koja je izjavila da bi "radije pješačila nego vozila novu Teslu" koju je dobila za 16. rođendan. Mama Neshie snimku reakcije svoje nezahvalne kćeri na rođendanski dar objavila je na internetu, piše bljesak.info.

Rekla je da planira iznenaditi kćer pa joj je zavezala oči i izvela je van. No reakciji tinejdžerice nije se nadala. "Ne volim Tesle", rekla je hladno djevojka kad je ugledala automobil ukrašen mašnom. Potom je mami pokušala objasniti da je htjela Mercedes te je počela nagovarati da vrati Teslu. Ni 1600 dolara u gotovini nije bilo dovoljno da se tinejdžerica odobrovolji.

Mami je vratila ključ od automobila i ušla u kuću ostavivši šokiranu majku na prilazu. Snimka je skupila 30.5 milijuna pregleda i mnogi nisu mogli vjerovati da bilo tko može tako reagirati na novi automobil.

Roditelji su na koncu zamijenili Teslu za Chevrolet, ali djevojku ni to nije zadovoljilo. "Neću to voziti", rekla je i udarila auto nogom. Ipak, mama je popustila i na kraju odvela kćer u salon Mercedesa da sama izabere automobil koji želi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:55