StoryEditorOCM
PanoramaLIFESTYLE PROJEKT

Jesu ovo snimke iz američkog doma Meghan i Harryja? Pogledajte! Privukla je pažnju dok svijet bruji o skandalu s Kate

Piše M. Č.
14. ožujka 2024. - 21:38

Meghan Markle, supruga britanskog princa Harryja, pokrenula je novi luksuzni lifestyle brend nazvan ‘American Riviera Orchard‘, a novost je podijelila videom objavljenim na Instagram stranici.

U videu se vidi kako Meghan, koja je s Harryjem prije četiri godine napustila kraljevsku obitelj i s njim i djecom se skrasila u rodnoj Kaliforniji, kuha u rustikalno uređenoj kuhinji, a vide se i ruke žene kako aranžira ružičasto i bijelo cvijeće.

image

Je li video snimljen u njihovoj kuhinji? Mogao bi biti

Instagram

U videu se također vidi i žena u dugoj haljini, osvijetljena iz pozadine kroz hodnik u talijanskom stilu koji vodi vani. Glamurozne scene prati pjesma "I Wish You Love" Nancy Wilson iz 1960. godine. Nije poznato jesu li snimke nastale u luksuznoj kući u kojoj Meghan i Harry s djecom žive na imanju u Montecitu.

image

... i pokazuje dojmljiv hodnik, za pretpostaviti je, svog doma u kaliforniji

Instagram

Na novom projektu Meghan je navodno radila više od godinu dana, a predstavlja sve ono što je blisko njezinom srcu. Promocija novog lifestyle brenda je i najava novog Netflixovog kulinarskog showa u kojemu će Meghan pripremati i prodavati vlastite proizvode, poput džemova. To će voditi, piše Daily Mail, prema knjizi i blogu koji će se također baviti kulinarstvom.

image

U najavnom videu svog lifestyle projekta Meghan aranžira cvijeće...

Instagram

Brend American Riviera Orchard fokusirat će se na dom, vrt, hranu i općenito stvari vezane uz životni stil. Na Instagramu nije bilo moguće komentirati, a poveznice na novu web stranicu upućivale su zainteresirane da mogu ostaviti svoju email adresu i pridružiti se listi čekanja.

image

Meghan nedavno u kanadskom Whistleru, gdje je Harry promovirao Invictus igre koje će se tu održati za godinu dana

I-images/Eyevine/Profimedia

Novi brend bit će svojevrstan nastavak Meghaninog nekadašnjeg lifestyle bloga The Tig, kojeg je ugasila uoči udaje za princa Harryja. The Tig je opisivan kao njezin "strastveni" projekt, pokrenula ga je 2014. godine, a nazvan je po njezinom omiljenom crnom vinu Tignanello.

Dok je postojao, blog je bio posvećen uvidu u život bivše glumice, uključujući njezin odnos s ocem Thomasom, s kojim više nije u kontaktu, kao i s nekadašnjom najboljom prijateljicom Jessicom Mulroney, koja također više nije dio njezinog života.

Objava novog Meghaninog projekta došla je nekoliko sati prije nego što je princ William u znanstvenom muzeju u Londonu trebao održati govor na svečanosti posvećenoj 25. godišnjici humanitarne organizacije Diana Legacy Award te uručiti nagrade 20 dobitnika.

image

Najava novog Meghaninog lifestyle projekta došla je nekoliko sati prije nego što je princ William sudjelovao na dodjeli nagrada humanitarne organizacije Diana Legacy Award, a princ Harry se dobitnicima nagrada trebao obratiti putem videolinka, ali tek kad William napusti ceremoniju

Arthur Edwards/Afp

Princ Harry se trebao dobitnicima obratiti putem videolinka iz Kalifornije, ali to se trebalo dogoditi tek nakon što nakon William napusti ceremoniju. To pokazuje svu dubinu raskola među braćom, koja ni nakratko, makar na daljinu, ne mogu biti povezani, čak ni kad odaju počast svojoj pokojnoj majci...

image

Davni dani zajedništva: Kate i Willim, Harry i Meghan 

Kirsty O‘connor/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:41