StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu?

Horoskop za tjedan pred nama: Bikove će moriti ljubavne brige, Lavove izazovi, a Vage će mučiti posao

Piše Mozaik SD
17. rujna 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Pazite da vam se obaveze ne nagomilaju. Nemojte u posljednji trenutak krenuti s njihovim izvršavanjem jer biste mogli zakazati. Potrebna vam bolja organizacija. Zdravlje, izgled i forma naći će se u centru vašeg zanimanja. Obavit ćete medicinske preglede i kozmetičke tretmane, dok će se neki podvrgnuti manjem estetskom zahvatu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

More li vas ljubavne brige, pronaći ćete spas u poslu i hobijima. Posvetit ćete se obavezama, dovršiti započete zadatke i pokrenuti projekte koje ste stavili na čekanje. Mnogi će se fizički aktivirati, a redovito bavljenje sportom dovest će vas u formu i ublažiti kronične smetnje. Pogodno je vrijeme i za odbacivanje cigarete.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Mlađi pripadnici znaka osjetit će želju za osamostaljenjem i preseljenjem od roditelja. Ukaže li im se prilika za odlaskom u podstanarski život s cimerima, mogli bi je ugrabiti. Odvažite se na promjenu samo ako vam financijske mogućnosti to dopuštaju. Krajem tjedna raste vam želja za zabavom, druženjem i izlascima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Često ćete izlaziti i susretati nove ljude, a nisu isključena ni poznanstva preko interneta. Svidjet će vam se mogućnost postepenog upoznavanja nekoga putem poruka pa nećete žuriti sa susretom uživo. Moguće su promjene vezane za dom i stanovanje. Neki će početi adaptirati stan, dok će neki pronaći nove cimere.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Nećete se bojati ljubavnih izazova. Laskat će vam komplimenti i pažnja suprotnog spola, a svidi li vam se netko, otvoreno ćete mu to dati do znanja. Ovo je vrijeme novih ljubavnih priča, a posebno uzbudljiv bit će vikend. Na poslu ćete biti učinkoviti i brzi. Nadređeni će uočiti vaše zalaganje pa su izvjesne pohvale i priznanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nemojte se bojati ljubavi i prepustite se osjećajima. Mogla bi se ponovno razbuktati strast prema osobi s kojom dijelite ljubavnu prošlost. Budite realniji prilikom ulaska u nove troškove. Ne kupujte nešto na rate ako niste sigurni hoćete li ih moći redovito otplaćivati. Sjajno je razdoblje za polaganje ispita.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Nećete imati mnogo želje za druženjem. Nećete se javljati na mobitel, a neki će otkazati dogovor s prijateljima. Objasnite im da ste umorni i neraspoloženi kako se ne bi ljutili na vaše ponašanje. Iako niste zadovoljni na trenutnom radnom mjestu, izbjegavajte drastične poteze. Ne prijetite otkazom ako nemate rezervnu opciju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bit ćete osjetljivi i napeti. Nešto će vas mučiti, ali neće vam biti jasno zbog čega se tako osjećate. Razgovor s bliskim članom obitelji ili prijateljem pomoći će vam da riješite nedoumice. Promijenit ćete mišljenje o osobi koja vam nije bila draga. Dokazat će da vam je prijatelj na kojeg možete računati.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nepromišljen postupak ili ishitrena izjava izložit će vas kritikama na poslu. Ne preuzimajte više odgovornosti no što možete ispuniti. Ljudima se neće sviđati vaša pretjerana samouvjerenost. Neće vam ići u prilog ni tvrdoglavost pa učite na svojim greškama i mijenjajte ono što se nije pokazalo osobito mudrim.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Radit ćete mnogo na sebi i svojoj dobrobiti. Spoznat ćete što vas doista usrećuje pa ćete se za time ravnati prilikom donošenja odluka. Zatražite sastanak sa šefom i bez ustručavanja izložite svoje ideje i prijedloge. Tjedan je povoljan i za putovanja, izlaske i komunikaciju. Očekuje vas mnogo zabave i novih susreta.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Povoljno je vrijeme za ulaganja, novčane transakcije i štednju. Idete li u šoping, pronaći ćete nešto što će vam se svidjeti po povoljnoj cijeni. Ako vam se čini da je popust ipak pretjeran, provjerite je li posrijedi kakva prevara i ne kupujte od neprovjerenih trgovaca. Izlazak ili putovanje pokazat će se kao pun pogodak

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Planirate li kupnju mobitela, tehnike ili odjevnog predmeta preko oglasa, budite oprezni. Ne šaljite svoje bankovne podatke nepoznatoj osobi. Pazite se se ishitrenih reakcija u ljubavi i na poslu. Mogli biste kazati ili napraviti nešto što ćete požaliti. U tom trenutku progutajte ponos i priznajte da ste pogriješili.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

image
Jakov Prkić/Cropix

Marko Livaja

Vrhunski napadač Hajduka rođen je 26. kolovoza 1993. u Djevici, pod čijim je utjecajem radišan i odgovoran. Čvrsto stoji na zemlji i ne zanosi se nerealnim idejama. Blizina Sunca i Merkura u Djevici podarila mu je sposobnost dobre procjene i zaključivanja. Zagrljaj Marsa i Jupitera u Vagi zaslužan je za njegov sportski talent i ambiciju. Ovaj je aspekt poželjan u horoskopima sportaša jer im daje mnogo energije, entuzijazma i fizičke predispozicije za sport. Natjecateljskog je duha i želi uvijek biti najbolji. Pod utjecajem Venere u Raku brižan je prema voljenima, a obitelj i dom su mu svetinja. Pred njim je pomalo izazovno razdoblje.

image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 14:03