StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za subotu: Ovnovima fali sna, Bikovi imaju simpatiju, Vage su u ljubavnim problemima...

Piše MOZAIK SD
21. listopada 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nedostatak sna donijet će vam manjak koncentracije u jutarnjim satima. Radije odgodite zahtjevnije aktivnosti i ne upuštajte se u žestoke rasprave. Posvetite se najmlađima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Večera sa simpatijom mogla bi biti prilika za početak nečeg ozbiljnijeg, iako vam se to u prvi mah neće činiti. Oslobodite li se starog tereta osjećat ćete se slobodno.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Osoba prema kojoj ste ravnodušni otvorit će vam svoje srce, a vi biste je svojom reakcijom mogli povrijediti. Ne trebate joj pružiti lažnu nadu, ali ne morate biti hladni.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Zaželjet ćete se obiteljske idile. Zadržat ćete ukućane na okupu s ciljem da im evocirate uspomene te pritom napraviti tradicionalna jela s daškom vašeg kulinarskog umijeća.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pokazat ćete se izuzetno velikodušnima i galantnima. Rado ćete počastiti prijatelje i bližnje. Opušteni ugođaj probudit će vašu zavodljivost i potrebu da privlačite pažnju.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Partner će vam ispuniti davno obećanje. Bit ćete ugodno iznenađeni, ne toliko samim djelom, koliko njegovom brigom i osjećajima za koje niste mislili da su toliko duboki.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Partnerov nemir bit će vam jasan signal da se uželio ljubavnih promjena. Bavite li se umjetnošću ili nekim drugim kreativnim poslom, inspiracije vam neće nedostajati.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

U društvu prijatelja i kolega tražit ćete odušak od stresnih obaveza. Oni će vam pružiti potporu i saslušati vas. Vaše druženje moglo bi potrajati do sve do sitnih sati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Organizirat ćete druženje s prijateljima koje niste dugo vidjeli. Zbog partnerove prevrtljivosti ili upletanja pretjerano znatiželjnih pojedinaca moguće su manje razmirice.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Dobro ćete se slagati s roditeljima na koje ćete se moći osloniti i kad su u pitanju financije. Uspjet ćete ih nagovoriti na ulaganje ili se dogovoriti oko prodaje nekretnine.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Bit ćete veliki oslonac svojim bližnjima. Pojedini članovi obitelji tražit će vas za rješenje svojih problema ne namjeravajući odustati dok im ne pomognete pronaći rješenje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Namjeravate li nešto promijeniti u braku, stavite na vagu što dobivate, a što gubite. Nastojte razgovarati uz večeru, a ukusnim jelom i dobrom kapljicom ublažite napetost. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 03:47