StoryEditorOCM
Panoramapodrška svih

Britanska kraljica Camilla je na lokalnoj tržnici susrela dvije djevojke i napokon progovorila o Kate Middleton

Piše MOZAIK SD
28. ožujka 2024. - 15:01

Od kada su kralj Charles (75) i njegova snaha Kate Middleton (42) bolesni kraljica Camilla (76) ima pune ruke posla. Tako je jučer posjetila tržnicu u Shrewsburyju i razgovarala s dvije mlade djevojke o zdravlju princeze od Walesa.

Dvije djevojke su napravile plakate sa željama za ozdravljenje Kate, koja boluje od raka, i zamolili Camillu da ih proslijedi princezi od Walesa. Kraljica je rekla da će to rado učiniti. O trenutnom stanju Kate kraljica je izjavila: "Znam da je Kate oduševljena svim dobrim željama i podrškom."

image

Kate Middleton

Shutterstock

U brojnim nastupima posljednjih tjedana Camilla nije davala izjave o Kate, ali zbog plakata mladih princezinih obožavateljica čini se da je napravila rijetku iznimku.

Podsjetimo: nakon što je kralj Charles objavio da boluje od raka nekoliko dana nakon operacije prostate u siječnju i sada će se podvrgnuti liječenju, Catherine, princeza od Walesa, objavila je svoju dijagnozu u petak, 22. ožujka. U dirljivoj video poruci Kate je tada objasnila što se zapravo događa. "U siječnju sam bila podvrgnuta velikoj operaciji trbuha u Londonu i tada su mislili da nemam rak. Operacija je bila uspješna. Međutim, tijekom pregleda nakon operacije utvrđeno je da je rak prisutan", rekla je princeza. Kate je nastavila otkrivati da su njezini liječnici preporučili "preventivnu kemoterapiju" i da je sada u ranoj fazi ovog liječenja. Voljela bi imati "malo vremena, prostora i privatnosti" za to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 01:31