StoryEditorOCM
Panoramakakvi kriteriji

‘Bog joj mora biti na prvom mjestu, a ovo je ostalih 9 zapovijedi za žene‘: Vidite hit oglas muškarca koji traži ženu

Piše MOZAIK SD
11. prosinca 2023. - 19:58

‘Moji standardi‘ - tako je muškarac iz Srbije naslovio svojih 10 zapovijedi o osobinama i ponašanju žena koje bi mogle konkurirati za njegovu emotivnu partnericu. Kriteriji su takvi da su izazvali veliki bijes svakoga tko ih je pročitao. Kad ih pročitate, bit će vam jasno zašto, piše blic.rs.

Na društvenoj mreži X (bivši Twitter) trenutno se vodi velika rasprava u komentarima ispod objave muškarca koji je svojim budućim djevojkama postavio izuzetno visoke zahtjeve.

Od nje traži da bude skromna, poštena, religiozna, ali i asocijalna, kako bi njegova glava bila pošteđena svakog suludo zamišljenog scenarija, a njegova duša pošteđena remećenja mira.

Njegovih 10 zahtjeva za ženski rod su sljedeći:

Bog joj je na prvom mjestu

Odan

Dobar odnos s roditeljima

Ne pije

Ne puši

Ne izlazi u klubove

Stidljiva

Ima ciljeve u životu i fokusira se na njih

Nema muških prijatelja

Nema lošu prošlost

Komentari su se razumljivo rasplamsali velikom brzinom, a korisnici Twittera nisu štedjeli riječi kritike. Doduše, mnogi su se trudili biti duhoviti. I sarkastični.

‘‘Tašta i iskompleksirana osoba... Teška bolest. Tu nema povjerenja", "Loša prošlost valjda znači nevinašca. Nevin traži nevinog da skine mrak zajedno, pravite djecu i on da bude gospodar a ona robinja", "Koji je bolesnik napravio ovu listu? Ovoga treba pripaziti, opasno je za okolinu, pogotovo za ljepši spol‘, napisali su ispod ‘oglasa‘.

Jedan korisnik Twittera pokušao ga je obraniti.

‘A kad žene imaju milijun i glupih zahtjeva i kriterija? Onda su to standardi, a kad muškarci imaju samo jedan ili dva najosnovnija, što svaka djevojka može pružiti, onda je on...‘, ostala je nedorečena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:48