StoryEditor
Društvena mrežaŠta li poručuje?

‘Varalica misli da svi varaju, lažov da svi lažu, loš da su svi loši, a dobar da su svi dobri.‘ Doris Pinčić na Instagramu objavila dvosmislenu poruku

Piše PSD
3. listopada 2020. - 10:55
Neja Markičević/Cropix

Voditeljicu Doris Pinčić naviknuli smo gledati nasmijanu i pozitivnu. Nedavno je pak gledatelje jutarnjeg programa HRT-a zabrinula ozlijeđenim koljenima koja su joj se nazirala ispod haljine.

Zadranka je nosila plavu lepršavu haljinu koja se u jednom trenutku, dok je najavljivala prilog, podigla pa su se jasno vidjela koljena puna modrica.

- Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali, idemo dalje - rekla je tim povodom Doris pojašnjavajući kako je imala lakšu prometnu nesreću. Glumičini prijatelji Jutarnjem listu su otkrili da je pri padu s motora na snimanju za emisiju u svojoj vlastitoj produkciji natukla ruku i rebra te zadobila nekoliko modrica.

Ovih dana pratitelje je zaintrigirala dvosmislenim citatom koji je objavila na Instagram Storyju.
- Varalica misli da svi varaju, lažov da svi lažu, loš da su svi loši, a dobar da su svi dobri. Svako kreće od sebe – napisala je voditeljica te naglasila kako je upravo ovaj citat ‘cool’.

Nakon toga Doris je svojih 250.000 sljedbenika upitala: "Koja riječ vas je u životu najviše koštala?’. Anketa je pokazala da je njene pratitelje riječ 'budem' 'najviše koštala u životu.
- Nemojte da se dogodi problem pa vas to 'budem' košta više nego je potrebno - poručila im je voditeljica.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. studeni 2020 22:52