StoryEditor
Društvena mreža'PERIFERNI RAKURSI'

Oni su par koji intrigira gdje god da se pojavi i svih zanima jesu li još zajedno: poznata hrvatska glumica i sinoć je pratila bivšeg supruga na njegovoj izložbi

Piše M.K.
29. rujna 2018. - 14:05

Postoje ljudi koji osobito raspiruju znatiželju javnosti. Filmski snimatelj Goran Mećava kroz svoj je dugogodišnji umjetnički rad često bio jedan od njih.

Njegova bivša supruga, glumica Sanja Vejnović, oduvijek je plijenila pažnju i ljepotom i ulogama. Zajedno, kao bračni par, bili su važni protagonisti društvene scene.

Otkad su se unatrag nekoliko godina razveli, ali i dalje ostali jako prisni i bliski, "kurjožasta" javnost još je znatiželjnija. Jesu li oni zapravo još uvijek ljubavni par? 

Mećava i Vejnović su se upoznali 1984. godine, a vjenčali nakon samo tri mjeseca poznanstva i zajedno u braku proveli čak 31 godinu. A onda su 2015.godine odlučili predati papire za razvod i živjeti svatko na svojoj adresi.

Tijekom njihova braka pisalo se o obostranim bračnim aferama, no tada se opovrgnuli kako je to razlog zbog kojega su se razišli.

Zagrebačka glumica Sanja Vejnović i filmski snimatelj Goran Mećava unatoč svemu ipak rado provode vrijeme zajedno. 

Proslavljena glumica pratila ga je i sinoć na otvorenju njegove izložbe u Hrvatskom domu fotografije. S njima u društvu snimljena je i njihova kćer Marta.

Izložbu pod nazivom "Periferni rakursi", u kojoj je Goran mećava istraživao estetski doživljaj ženskih nogu kao vizualnog motiva, sa znatiželjom su došli pogledati brojni zaljubljenici u umjetnička zbivanja poput Mirana Kurspahića, Sanje Drakulić, Marka Vrdoljaka, Andree Solomun, Rumijane Meštrović, Joška Tešije.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2021 15:48