StoryEditor
Društvena mrežaŽena ili oštre mjere

O razvodu bračnog para Gates oglasio se i Nenad Bakić: ‘Ovo nije trač, nego sociologija, vjerujem da žene skuže kad im muževi skrenu‘

Piše PSD
4. svibnja 2021. - 12:09
Tomislav Kristo/Cropix

Sve je šokirala jučerašnja vijest koju su objavili Melinda i Bill Gates - nakon 27 godina braka se razvode. Izazvalo je to brojne reakcije na društvenim mrežama, a sad im se pridružio i naš poduzetnik Nenad Bakić. On sam protivnik je oštrih epidemioloških mjera pa misli da je Melinda ostavila supruga zato što je 'skrenuo' tj. jer se zalaže upravo za takve mjere.

- Shvatio sam da mnoge oštromjeraše ostavljaju supruge. Osim ovog globalnog lidera oštrih mjera, samo ja znam dva slučaja na samom vrhu oštromjeraške hijerarhije (a ne bavim se tračevima), jednog alfu i jednog betu ili gamu - strance patološki angažirane u Hrvatskoj - su ostavile supruge, napisao je Bakić na Facebook statusu.

image
Ludovic Marin/AFP

- Ovo nije trač, nego sociologija, vjerujem da žene skuže kad im muževi skrenu, dodao je i onda se prisjetio još jednog primjera.

- Zaboravio sam i trećeg, koji je prije pola godine jako reklamirao svoju romantičnu vezu, ali nestale su sve objave nakon što se opet u jesen aktivirao u zastrašivanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2021 12:09