StoryEditorOCM

Mladi influencer preminuo dok je snimao video za svoj Instagram izvodeći vratolomije; bile su mu tek dvadeset i tri

Piše MOZAIK SD
18. ožujka 2024. - 16:33

Grčki fitness influencer Giorgi Tzane Janelidze (23) tragično je preminuo dok je snimao materijal za svoje društvene mreže u Italiji. Prema izvještaju grčkog portala Ethanos, Janelidze je izgubio ravnotežu dok je stajao na balkonu bez ograde i pao u provaliju. Nesreća se dogodila u srijedu, 13. ožujka, u zabačenom planinskom selu Roghudi Vecchio, koje je napušteno još 1970-ih zbog katastrofalnih poplava, piše 24 sata.

Vijest o tragičnoj smrti Giorgija potvrdio je njegov prijatelj Chris Kogias, koji je bio prisutan u trenutku nesreće. "Tzane više nije s nama. Napustio nas je tijekom našeg putovanja u Italiju. Molim vas da se pomolite za njegovu dušu", rekao je potreseno prijatelj. Unatoč brzoj intervenciji vatrogasaca i drugih hitnih službi, Giorgia nisu uspjeli spasiti.

Njegovo tijelo prevezeno je helikopterom do grada Saline Joniche, gdje je predano lokalnim vlastima. Janelidze je rođen u Gruziji, ali je živio u Grčkoj te je bio poznat po svojem angažmanu na društvenim mrežama. Na Instagramu je imao više od 100 tisuća pratitelja, gdje je redovito dijelio zabavni sadržaj i savjete o fitnessu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:58