StoryEditorOCM
Društvena mreža‘istopila‘ kroasane

Kakav hit! Pekara objavila snimku kradljivice koja im je provalila, nitko ne vjeruje što je radila na podu

Piše Mozaik SD
21. ožujka 2024. - 13:29

Navodna provalnica uhvaćena je na CCTV-u kako se proteže i radi jogu ispred pekare prije nego što je provalila i ukrala nekoliko predmeta, uključujući bademove kroasane. Policija je optužila 44-godišnju ženu iz Richmonda nakon što je navodno provalila u trgovinu Phillippa‘s Bakery na North Streetu u Richmondu oko 3 sata ujutro 3. ožujka. Snimke s CCTV-a podijeljene od strane tvrtke pokazale su lopovicu odjevenu u potpuno crnu kombinaciju kako radi nekoliko istezanja nogu i tijela na parkiralištu prije provaljivanja.

Osoblje koje je to objavilo je na društvenoj mreži reklo je da su bili "prilično iznenađeni" kad su vidjeli snimke. "Izgleda da je jogu nužno napraviti prije provaljivanja", piše u objavi. "Ukradeno je nekoliko stvari, uključujući nekoliko kroasana koji su očito bili previše primamljivi za ovu fleksibilnu provalnicu."

Osim kroasana, ukradene su i cipele pekara, iPad i sredstva za čišćenje. Žena je optužena za krađu, provalu i nošenje alata za krađu. Puštena je uz jamčevinu i naređeno joj je da se pojavi pred sudom u Melbournu u svibnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:28