StoryEditorOCM
Auto motoTALIJANSKA LAMBRETTA

Povratak legendardne marke skutera koju je vozio Russell Crowe u filmu „Papin egzorcist“

Piše promo
6. lipnja 2023. - 09:30

Lambretta je poznati brend skutera koji je osnovan 1947. godine u Milanu od strane Ferdinanda Innocentija. Skuteri Lambretta brzo su postali sinonim za stilski prijevoz nakon Drugog svjetskog rata, zahvaljujući svom elegantnom dizajnu, jednostavnosti upotrebe i pristupačnosti.

Unatoč prekidu proizvodnje u 1970-ima, brend Lambretta je ponovno oživljen i danas proizvodi skutere inspirirane originalnim dizajnom. Baš jedan takav stariji Lambretttin model vozi poznati hollywoodski glumac Russell Crowe u filmu koji je inspiriran stvarnim događajima najpoznatijeg papinog egzorciste.

image
a

 

Lambretta je omiljena među entuzijastima skutera i kolekcionarima diljem svijeta zbog svog klasičnog dizajna, vintage privlačnosti i nostalgije koju izaziva. Izvorno dizajnirana kao praktično prijevozno sredstvo za mase, nudeći povoljnu alternativu automobilima. Posebno je bila popularna u Europi i Aziji te su se široko koristile za vožnju na posao i rekreaciju. Različiti modeli Lambrete,, poput LI serije, TV serije i SX serije, nudili su različite kapacitete motora, dizajne i razine performansi, prilagođavajući se različitim željama kupaca.

Moderni Lambretta skuteri kombiniraju retro estetiku s suvremenom tehnologijom, pružajući vrhunski spoj stila te performansi. Ono što Lambrettu čini još privlačnijom je njena zaista povoljna cijena, pogotovo ako je uspoređujete s njenom jedinom konkurencijom, a svi znamo na koji skuter vrlo sličnog izgleda mislimo.

Naravno, danas je to moderan skuter pokretan automatskim mjenjačem, opremljen LED rasvjetom koji nudi izvrsnu ciklistiku zahvaljujući kombiniranoj šasiji od lima i čeličnih profila.

 

Za Hrvatsku je direktni uvoznik iz talijanske tvornice splitska tvrtka Prizmić Moto, koja tri dostupna  Lambrettina modela V50, V125 i V200 trenutno nudi po akcijskoj cijeni. Također, daju vam i mogućnost financiranja na polovine bez banke, odnosno u dvije godišnje rate. Prvu platiš odma, drugu dogodine!

Najbolje od svega je što najbrži neće čekati na isporuku jer u novootvorenom prodajno-servisnom Prizmić moto salonu (na adresi Put Duja 16, odmah pored ATT Suzuki salona), imaju više Lambretta V-modela spremnih za isporuku.

Usput možete odmah izabrati i kacigu talijanske marke Caberg, koja će stilski pristajati uz vašu novu Lambrettu, a još ćete dobiti i 20 posto popusta na njih! Eto super prilike da već ovo ljeto provedete u điravanju sa svojom novom Lambrettom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 02:35