StoryEditorOCM
Medjimursko pilebrzinski ručak

Piletina carprese

Piše PSD.
16. srpnja 2024. - 11:28

Sastojci:

250 g cherry rajčica

225 g mozzarelle

2 fileta pilećih prsiju Međimursko pile bez kostiju i kože

2 žlice nasjeckanog bosiljka

2 žlice glazure od balzamičnog octa

sol, papar

Priprema:

Pileće filete prerežite uzdužno da dobijete 4 odreska. Posolite ih i popaprite pa ih prepecite sa svake strane na zagrijanom ulju.

Otprilike 2 minute prije nego što je piletina gotova, dodajte rajčice prerezane na pola, a piletinu prekrijte mozzarellom narezanom na ploškice. 

Izvadite piletinu na tanjure, preko sira stavite rajčice i sve pospite bosiljkom te prelijte glazurom od balzama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. prosinac 2024 10:35