StoryEditorOCM
OstaloŠibenik Dance festival

Šibenske tvrđave i Poljana postaju pozornice atraktivnog programa jubilarnog 10. festivala plesa, otvaraju ga plesači iz riječkoga HNK

Piše Šibenski.hr
24. lipnja 2021. - 14:17
Atraktivan službeni program festivala posjetitelje očekuje u Tvrđavi sv. Mihovila i Tvrđavi Barone, a suvremeni će ples prvi put ispuniti i Kuću umjetnosti ArsenNikolina Vuković Stipaničev/Cropix

Pod motom „Ples pomiče granice“ deseti Šibenik Dance Festival održat će se od 19. do 23. srpnja 2021. godine. Unatoč aktualnoj pandemiji koja je otežavala pripremu festivala, na šibenske pozornice dolaze vrhunski plesači i plesne skupine iz Hrvatske i inozemstva.

Atraktivan službeni program festivala posjetitelje očekuje u Tvrđavi sv. Mihovila i Tvrđavi Barone, a suvremeni će ples, zahvaljujući ŠDF-u, prvi put ispuniti i Kuću umjetnosti Arsen.

-Obnova šibenskih tvrđava gradu je donijela svojevrsnu renesansu kulture. Nama je drago da u njoj sudjelujemo donoseći na neke od najljepših europskih pozornica bogat međunarodni plesni program za široki krug gledatelja“, kazala je Zorana Mihelčić, umjetnička ravnateljica Šibenik Dance Festivala.

Gorana Barišić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 09:14