StoryEditorOCM
Kazalištekazališni hit

Ovog vikenda u Sinju, Starom Gradu i Splitu Ecija Ojdanić i Frano Mašković s najnovijom komedijom "Ništa im neće bit" s potpisom Tanje Mravak

Piše pr
20. rujna 2023. - 19:54

Britko pero Tanje Mravak zapisalo je još jedan kazališni hit. Riječ je o najnovijoj komediji u izvedbi kazališta Moruzgva koja se publici toliko svidjela na prvu da upravo na njihovo traženje komedija “Ništa i neće bit’ “ zatvara ovogodišnji ljetni festival Teatar uz more.

Kazalište Moruzgva i Ecija Ojdanić dobro su poznati sinonim za izvrsnu kazališnu zabavu, posebice u Splitu gdje Moruzgvine izvedbe u pravilu obaraju sve rekorde gledanosti.

U nedjelju 24. rujna u 20 sati Ecija i njezin vrsni glumački kolega Frano Mašković zatvoriti će ljetnu sezonu Teatra uz more najnovijom komedijom “Ništa im neće bit” na ljetnoj sceni u Lori.

Izuzev splitske izvedbe na ovoj mini dalmatinskoj turneji Eciju Ojdanić i Franu Maškovića publika će gledati u petak 22. rujna u Gradskom kinu Sinj te u subotu 23. rujna u Kinu u Starom Gradu na Hvaru.

Neodoljiva i topla životna komedija “Ništa im neće bit” će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima.

Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života u kojima se svi mogu prepoznati.

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći publici neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Njihova igra iznosi na površinu sve emocije i sukobe, ali i nade za novo poglavlje u njihovom životu.

"Moj divni kolega Frano Mašković i ja jako smo sretni što ćemo za kraj ljeta razveseliti publiku Splita, Sinja i Hvara najnovijom komedijom našeg kazališta. Publika Teatra uz more za mene je itekako posebna i svaki nastup u Splitu mi je ko dolazak doma na studentske ferije. S Hvaranima već godinama imam prekrasna iskustva a zadnjih godina i Sinjani su postali nezaobilazni dio našeg kazališnog putovanja. U našim rukama je i ovog puta divna životna priča iz pera Tanje Mravak za koju sam sigurna da će napuniti srca svih gledatelja. Mnogi od Vas lako će naći sebe u njoj baš kao što sam i ja na prvo čitanje ovog divnog teksta. Dođite! Nasmijte se s nama! Znam da ćete uživati!" - Ecija Ojdanić

“Raduje me dalmatinska mini turneja s novom predstavom Kazališta Moruzgva, "Ništa im neće bit‘", u kojoj igram sa svojom dragom kolegicom Ecijom Ojdanić.  Veselim se prvom posjetu Sinju iz kojeg je naša sjajna Tanja Mravak koja je i napisala ovaj tekst. Nadam se da ću jednom prilikom uspjeti vidjeti i Alku. Nakon Sinja, put nas vodi u Stari Grad i Split.  O Splitu ne treba trošiti puno riječi, Split i ja volimo se javno, ali me silno veseli posjeta Starom Gradu na Hvaru u kojem nisam bio još od snimanja Osmog povjerenika.- Frano Mašković

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 09:39