StoryEditorOCM
GlazbaKRAJ S OKUSOM SOLI

Bajaga i Instruktori večeras zatvaraju festival na Sustipanu!

Piše pr
1. rujna 2023. - 12:29

Uzbuđenje kulminira večeras na parku Sustipan jer se zatvara ovogodišnji festival "S okusom soli" nastupom nesumnjivo najpoznatijeg pop-rock sastava s ovih prostora - Bajage i Instruktora. Njihov koncert označava vrhunac trodnevnog glazbenog događaja koji je donio nezaboravne trenutke u Splitu.

Unatoč izazovima koje je organizatoru festivala, tvrtki Music time, donijelo nestabilno vrijeme, te su prve dvije večeri morali gogađaj premjestiti u zatvorene prostore, festival je bio prava glazbena poslastica. Koncert Vlatka Stefanovskog i njegovog tria u dvorani Lora te fenomenalna izvedba Gipsy Kingsa na Gripama pokazali su izvanrednu glazbenu snagu i izazvali oduševljenje publike.

Danas se priprema grandiozno zatvaranje festivala uz Bajagu i Instruktore koji će vas odvesti na glazbeno putovanje kroz nezaboravne hitove poput "Tišina", "Ti se ljubiš", "Zažmuri" i mnoge druge. Njihov koncert označava završetak ovogodišnjeg festivala "S okusom soli", ostavljajući nas s bezbroj glazbenih uspomena.

Svoje ulaznice možete osigurati u sustavima eventim.r i Adriaticket.hr, te biti dio nevjerojatne glazbene priče koja je unatoč izazovima uspjela stvoriti nevjerojatne trenutke za sve zaljubljenike u glazbu i uz Bajagu i Instruktore  zajedno zaključiti još jedno nezaboravno izdanje festivala "S okusom soli".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 20:11