StoryEditorOCM
ZagoraMAĐARSKI TRGOVCI

Prevaranti haraju Zagorom i nude lažno posuđe popularne marke: Nasjeo sam i ostao bez 400 eura, evo na što sliči lonac

Piše Dalmacija SD
12. rujna 2023. - 16:19

Prevaranti kruže Imotskom krajinom - takvo upozorenje kruži Imotskim i okolicom, posebice preko društvenih mreža.

Ključnu ulogu u obavještavanju građana ima Radio Imotski čiji je slušatelj odlučio podijeliti priču koju je doživio.

- Širim imotskim područjem hoda skupina vještih i upornih prevaranata koja nudi blještavo skupo posuđe renomiranog proizvođača koje svojom kvalitetom ne opravdava ni desetinu svoje cijene - ističe Miroslav Vidošević iz Zmijavaca koji je nasjeo je na priču prevaranata koji su se predstavili da su iz Mađarske i da prodaju originalno posuđe poznate marke "Zepter".

- Posuđe sam platio 400 eura i shvatio sam nakon vrlo malo vremena da sam prevaren. Toliko su dobri i vješti u nagovaranju da sam jednostavno "pao" na priču - ističe Vidošević i dodaje kako je "riječ o Mađarima" i da su mu pokazali putovnicu.

image
Privatni album

- Kada sam shvatio da sam prevaren odmah sam zvao policiju i prijavio slučaj te napravio mali eksperiment na tom "hvalevrijednom" posuđu. Naime, u lonac sam ulio pola litre vode i žlicu soli te prokuhao i sačekao da se tekućina ohladi. Vidite reakciju krivotvorenog "nehrđajućeg čelika". Hrđa. Trovanje teškim metalima i konačno teške bolesti.

Nemojte nasjedati na ovakve ponude te ako i vas vrebaju zapišite broj registracijskih oznaka i zovite policiju - zaključio je Zmijavčanin, prenosi Radio Imotski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:20