StoryEditor
Zagoravjeran sebi

Buljev show na ulicama Sinja: novopečeni gradonačenik zasukao rukave i s Čistoćom ribao gradske ulice

Piše Marija Vuković
25. lipnja 2021. - 21:24

Novoizabrani gradonačelnik Miro Bulj u petak je zasukao rukave i svoje Sinjane razveselio čišćenjem ulica želeći tako pokazati svoju ljubav prema gradu na čijem se čelu nalazi. Obznanio je kako je u četvrtak održao sastanak sa predstavnicima Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine”, “Čistoće Cetinske krajine” i zapovjednikom DVD-a Sinj koji je za cilj imao dogovor oko češćeg čišćenja ulica u centru grada. 

- Ljubav prema Domovini i voljenom gradu pruža čovjeku snagu da sve čini s ponosom i velikim srcem!

Jučer sam sa svojim suradnicima te predstavnicima “Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine”, “Čistoće Cetinske krajine” i zapovjednikom DVD-a Sinj održao sastanak na temu čišćenje ulica u užoj jezgri Grada Sinja. Kako sam jučer istaknuo, ulice u užoj gradskoj jezgri se nedovoljno održavaju i nužno je da uvedemo njihovo redovito pranje i održavanje.

Na jučerašnjem smo sastanku dogovorili da već danas krenemo s redovitim pranjem ulica, a pranje navedenih ulica vršit će se jednom tjedno, svakog utorka.

Zato sam se danas sa zadovoljstvom pridružio ljudima iz čistoće u čišćenju ulica našeg Sinja.

S ponosom sam sudjelovao u obrani Lijepe naše, s ponosom se borim u Hrvatskom saboru za potrebe mog naroda, i s tim istim ponosom danas sam čistio ulice našeg prekrasnog Sinja!- napisao je Bulj, inače nezavisni kandidat na listi MOST-a, na svojem Facebooku. 

item - id = 1108459
related id = 0 -> 1130380
related id = 1 -> 1130362
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2021 22:43