StoryEditorOCM
Dalmacijapravaši na okupu

Veličanstven doček Parage u Trilju

Piše PSD
26. svibnja 2016. - 22:46
paraga

U srijedu je u gradu Trilju održana velika javna tribina pod nazivom 'Spasimo Hrvatsku' na kojoj je kao glavni gost govorio obnovitelj Stranke Prava, osnivač HOS-a, jedan od najvećih svjetskih boraca za ljudska prava i predsjednik HSP 1861 Dobroslav Paraga, stoji u priopćenju HSP-a 1861.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Kino dvorana je bila prepuna, 400 pravaša je došlo pozdraviti gospodina Paragu, a ovim činom su pokazali kako pravaštvo nije stvar prošlosti, već i sadašnjosti, i budućnosti.

Govornici: Marko Kažimir, predsjednik triljskog ogranka; članovi povjerenstva HSP 1861 Splitsko - dalmatinske županije Mate Kovačević i Ivan Tadić Hos; Sven Rustempašić, medijski ekspert i pravaš iz Sarajeva; Ante Perković, predsjednik Udruge Bojovnika HOS-a i član Središnjeg odbora stranke te predsjednik Dobroslav Paraga jasno su i nedvosmisleno upozorili kako ova sadašnja Vlada RH nema nikakve neovisnosti, provodi internacionalnu politiku pogodovanja velikim korporacijama i bankarskom sektoru. Niti jednu važniju odluku ne mogu donijeti bez blagoslova MMF-a i Svjetske banke. 

Upozorili su na probleme poljpriverednika, ratnih vojnih invalida, gubitak suvereniteta, genetski modificirane hrane, lažne pravaške predstavnike, ukradeni HSP i 'okrugle stolove HOS-a' na kojima sjede politički mrtvaci i trgovci kako bi se preko slave HOS-a ponovno uhvatili za državne jasle, rabijanje nacionalne desnice, bez koje Hrvatska nema što tražiti u EU (pozivanje na pozitivan primjer Mađarske) te volonterski rad članova HSP 1861 i predsjednika Dobroslava Parage.

„Što se danas događa? koji ljudi pokušavaju 'ujediniti' HOSovce? oni koji su zabili posljednji čavao u lijes HOSu kao legitimnoj sastavnici vojske Bosne i Hercegovine. Samozvani "general HOS-a" Ante Prkačin i pravaški grobar Đapić. Hrvatska vojska nema što tražiti u Afganistanu i štititi interese Amerike. 15 godina u kontinuitetu naša vojska djeluje u zaštiti trgovine naftom i drogom, a sve je financirano iz državnog proračuna, novcem hrvatskih poreznih obveznika“ - rekao je Paraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 11:05