StoryEditorOCM
S mora i krajanenormalne gužve

Totalni prometni kolaps u Dubrovniku! Pogledajte ove prizore, kaos vlada od jutra, policija uputila molbu građanima

Piše DV
10. rujna 2024. - 16:57

Špica sezone - gužva zbog turista, počne škola - totalni kolaps. Tko je od jutros bio u prometu sve mu je jasno, samo nam više ovo nije smiješno. Od Kupara pa sve do Grada i oko cijeloga grada totalna je blokada prometa. I ne, nije počelo maloprije, već jutros je bio kaos, autobusi su se čekali po 45 minuta, pa se onda njima vozilo isto toliko na relacijama koje se inače prijeđu za maksimalno deset minuta.

Ponovno ista situacija kao ovog proljeća. Iz dana u dan najvažnije vijesti su bile gdje je zastoj, ide li se, može li se drugim putem, a za one usred grada - koliko se stoji. Vozači s grupe Radarska kontrola cijeloga dana javljaju o totalnom zastoju, od Pila do Hiltona vozi se pola sata, od gruža do ilijine glavice preko ure, do Župe vam ne treba ni mislit‘, a ni iz Župe do grada.

Vidi li ovo netko ili se opet treba dogoditi tragedija da se promet rastereti, fizički regulira, da se đe i đe ugase ovi nesretni semafori?, piše Dubrovački vjesnik.

image

Hitna pomoć jedva se probija suprotnom prometnom trakom tijekom potpunog kolapsa prometa u Dubrovniku

Dv/


O prometnom kolapsu u Gradu u poslijepodnevnim satima oglasili su se i iz PU Dubrovačko neretvanske:

‘Zbog prometnog kolapsa do kojeg je danas poslijepodne došlo na prometnicama Dubrovnika i okolice ovim putem želimo uputiti zamolbu da svi oni koji putuju u pravcu Župe dubrovačke i Konavala koriste pravac kretanja preko Kantafiga i dalje Šumeta prema Gornjem Brgatu.

Isto tako upućujemo zamolbu da svi oni kojima to nije nužno neophodno, izbjegavaju kretanje vozilima dok se gužve ne smanje.

Na terenu je veliki broj policijskih službenika i predstavnika Prometnog redarstva Grada Dubrovnika koji regulacijom prometa daju svoj maksimum da se gužve smanje na najmanju moguću mjeru.

Sve sudionike u prometu molimo da poštuju upute policijskih službenika na terenu‘, poručuju iz Policije.

image

Potpuni prometni kolaps kroz Grad i dalje prema Župi dubrovačkoj

Radarska Kontrola/
image

Potpuni prometni kolaps kroz Grad i dalje prema Župi dubrovačkoj

Radarska Kontrola/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 16:57