StoryEditorOCM
S mora i krajakaos na prometnicama

Tragedije oko Splita! Na Dalmatini poginula jedna osoba, tri su ozlijeđene, na Magistrali smrtno stradao motocklist

Piše Dalmacija SD
24. prosinca 2023. - 16:55

NOVIJE:

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, izvijestili su da je Jadranska magistrala u Promajni kod Makarske, nakon završetka očevida nesreće u kojoj je poginuo motociklist, od 16.40 sati otvorena za sav promet.

 

RANIJE:

Dvije teške prometne nesreće dogodile su se nešto iza 14 sati u razmaku od samo 10 minuta, na području Splitsko-dalmatinske županije.

U 14.30 sati, u Promajni kod Makarske, s kolinika Jadranske magistrale sletio je motociklist. Kako nam je potvrđeno u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, vozač motocikla je smrtno stradao.

Zbog tragedije je državna cesta zatvorena za sav promet, pa se stvaraju gužve u oba smjera, kako prema Makarskoj, tako i u smjeru Splita.

Samo 10 minuta ranije, oko 14.20 sati, na autocesti A1 kod Dugopolja, vozilo se prevrnulo na krov. Prema prvim informacijama koje smo dobili od policije, u vozilu su se nalazile četiri osobe

- Jedna osoba je smrtno stradala, a tri osobe se prevoze u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći - naglasili su iz policije.

Od 14.30 sati, Dalmatina je zatvorena u smjeru Šestanovca, Vrgorca i Dubrovnika, na dionici između čvorova Dugopolje i Bisko. Na mjesto događaja, kod tunela "Zaranač", upućene su sve žurne službe - vatrogasci, policija i hitna medicinska pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:09