StoryEditorOCM
Obalatrgo ne posustaje

Vlasnik ilegalne lučice kraj Splita divljački napao TV ekipu. Uhvatili ga usred novih radova na crno, kamere sve snimile

Piše Dalmacija SD
28. travnja 2024. - 19:58

Jedan čovjek povezuje se s izgradnjom ilegalne luke u Suhom Potoku. Kako je Slobodna već pisala, riječ o Anti Trgi, građevinaru i poduzetniku, koji je izgradio lučicu bez ikakvih dokumenata, samo na temelju toga što mu je (jedna od) kuća uz more i plažu u Suhom Potoku, odnosno ima brodove koji trebaju zimski vez!

"Rade pred vikend i za vikend – petak, subota, nedjelja – kad znaju da im inspektori neće doći", ekipi rubrike Poziv Dnevnika Nove TV je pod uvjetom anonimnosti ispričala osoba upoznata sa situacijom.

Na snimanju se spomenuti muškarac unosio u kameru, pokušao ju je prekriti rukom i vikao na ekipu Poziva, javlja Dnevnik.hr.

S postojanjem ilegalne luke u Suhom Potoku, o čemu je ‘Slobodna‘ pisala u tri nastavka, upoznate su i institucije i mještani, a da je lučica nelegalna, potvrdio je i splitsko dalmatinski dožupan Stipe Čogelja, koji je za ‘Slobodnu‘ otkrio i što će biti dalje sa spornom lučicom.

O ilegalnoj gradni u srcu Dalmacije više možete pročitati u našim tekstovima, a i pogledati večeras u rubrici Poziv Dnevnika Nove TV koji počinje u 19 sati.

OVDJE PROČITAJTE ŠTO JE ‘SLOBODNA‘ DOSAD PISALA O ILEGALNOJ LUČICI U SUHOM POTOKU:

Kako ilegalno, izgrađeno na pomorskom dobru, postaje legalno? Hrvatski ‘Onazisi‘ nadomak Splita imaju ‘šemu‘

‘Onazisu‘ iz Krila odmah pošlo za rukom ono za što je Splitu trebalo dvije godine: ‘On me prijavio, eno ga viri iz kuće‘

Doznajemo nove šokantne podatke; Mještani o ilegalnoj lučici: ‘Love u mutnom i masno zarađuju‘, Čogelja: ‘Evo što dalje‘

image
Nikola Vilić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:01