StoryEditorOCM
ObalaNESTALO STRUJE

Tuđmanova cesta u gradu zavijenom u crno nakon vikenda bila je u potpunom mraku! Otkrili smo o čemu se radilo

Piše Božidar Lončar
27. ožujka 2024. - 20:32

Kaštelanska cesta utonula je u mrak. Kako su nam javili čitatelji, stara cesta Franje Tuđmana na čitavom potezu od administrativne granice Solina i Kaštela u Svetom Kaju pa sve do Gomilice bila je u mraku!

Srećom da je struja radila u okolnim kućama i sporednim ulicama pa se uz dosta sreće, ali i poznavanja svih opasnosti i zavoja koje ova cesta ima moglo ipak doći do odredišta. 

Pitali smo HEP iz kojega su nam odgovorili kako im se do našeg poziva nitko nije javio dok je za javnu rasvjetu zadužen Grad Kaštela, odnosno tvrtka "Zeleno i modro". 

Kontaktirali smo kaštelanskog gradonačelnika Denisa Ivanovića (HDZ), koji nam je kazao kako smo mu prva dojava te je električare odmah poslao na teren. Nije do nevremena jer smo informaciju dobili prije nego što je počelo padati. Došlo je do kvara trafostanice koja se popravljala, kazao nam je Ivanović.

Po vremenskim neprilikama i bez svjetla nitko se ne bi volio naći na cesti gdje su prometne nesreće na žalost učestala pojava. Do 21 sat rasvjeta je proradila, obavijestio nas je kaštelanski gradonačelnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:36