StoryEditorOCM
Obala‘život nema cijenu‘

Sjajne vijesti za teško bolesnog malog Dalmatinca: ‘U samo pet dana donirali ste ogroman novac, Ivan će pokrenuti noge‘

Piše Šibenski.hr
9. listopada 2023. - 18:30

Udruga "Život nema cijenu" pokrenula je akciju za malenog Ivana iz Primoštena koji je, nakon što je rođen kao zdravo dijete, obolio od agresivnog malognog tumora.

U samo pet dana, kako su članovi udruge napisali na Facebooku, za liječenje devetomjesečnog dječaka prikupljeno je više od 138 tisuća eura i mole sve ljude da uplate kojima su željeli pomoći Ivanu zaustave ili proslijede nekome u sličnoj situaciji.

- Uvidom u račun poslovanja udruge u trajanju akcije, a samo pet dana je iza nas, donijeli smo odluku da se zaustavimo jer ste vi ljudi ČUDO, ČUDO! Na računu udruge, za Ivana se nalazi 138.093,34 eura, što je iznad svih očekivanja i nadanja.

Upravo svi vi ste Ivanu pružili Ivanu priliku da uz medicinsku skrb koju dobija ima šansu još više i jače se boriti i izvan redovnog liječenja. Ivana čekaju još dvije kemoterapije, još za sad najavljena jedna operacija i puno, puno fizikalne terapije, jer mu nogice nisu pokretne.

Moramo napomenuti je da mi nismo samo htjeli Ivanu, njegovoj mami Valentini i tati Mili olakšati financijski i pustiti ih neka se sami bore, od sada oni su naši i mi njihovi, pa zajednički nastavljamo ovaj put i želimo biti ondje kada Ivan napravi prve korake.

Za sada veliko hvala svima, na svakom uplaćenom centu i euru, hvala podršci koju dobijamo od znanih i ne znanih, hvala i onima koji ubace kritiku jer nas ona motivira i veliko, ogromno hvala od obitelji Topić, dali ste im NADU, a to je najvažnije - objavili su iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:16