StoryEditor
ObalaVJERSKO OKUPLJANJE

Policija potvrdila pisanje ‘Slobodne‘ o misama u Seget Vranjici i o svemu obavijestila splitski Stožer civilne zaštite

Piše PSD
6. travnja 2020. - 09:54
Don Nikola Galov, župnik koji krši preporuke

Nakon što smo u nedjelju navečer objavili članak o misama koje se, suprotno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite i same Crkve, održavaju u župi Seget Vranjica, te o pozivima vjernicima da dođu na mise koje upućuje tamošnji župnik don Nikola Galov, oglasila se priopćenjem i splitska policija.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrđuju tako da je "vjersko okupljanje" održano te kako će o svemu izvijestiti Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Priopćenje nije dugo, pa ga u cijelosti objavljujemo:

"Obavještavamo Vas kako smo u odnosu na održano vjersko okupljanje u Segetu Vranjica  prikupili sve relevantne informacije koje ćemo danas dostaviti Stožeru civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i Splitsko-makarskoj nadbiskupiji.

Kao što ste vjerojatno i upoznati, jučer je gostujući na nacionalnoj televiziji predstavnik Splitsko-dalmatinske nadbiskupije uputio jasnu poruku i uputu vjernicima vezano uz misna slavlja i vjerska okupljanja, pa preporučamo svim vjernicima da u ovom tjednu koji je pred nama, pa tako i  na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak prate upute Splitsko-makarske nadbiskupije."

#DON NIKOLA GALOV#POLICIJA#MISE

Izdvojeno

25. svibanj 2020 02:52