StoryEditorOCM
ObalaLUDILO NA CESTI

‘Kamikaza‘ nadomak Splita (pre)dugo vozio Magistralom u suprotnom smjeru, pogledajte snimku koja ledi krv u žilama

Piše Dalmacija SD
7. ožujka 2024. - 14:15

Samo opreznošću ostalih vozača i očito pukom srećom, bez težih posljedica prošao je nezapamćen potez nesavjesnog vozača na Jadranskoj magistrali.

Jedan od članova grupe "Prometne zgode i nezgode" na Facebooku snimio je vozača Volkswagena Up koji je južnim kolnikom državne ceste u Kaštel Štafiliću, onim namijenjenim za kretanje u smjeru Solina i Splita, vozio u - suprotnom smjeru. I k tome u pretjecajnom traku.

Premda se Kaštela, hvala tadašnjem ministru Kalmeti i "stručnjacima" iz Hrvatskih cesta, mogu pohvaliti s, valjda, najvećim brojem sporednih priključaka na brzu državnu prometnicu, nekako bismo zaključili da se "kamikaza" nije uključila u promet s kakve ledine nego s područja ozbiljnijeg objekta. Najbliži takav je jedna od dviju benzinskih postaja smještenih na udaljenosti od nepunog kilometra, ali dovoljno da skretanje u pogrešan smjer izazove tragediju.

- Ma sve to je, ma ni svitla, ni sva četiri, ni blicanje dugim svitlima, znači nula pokušaja da se uopće spriječi da se netko zabije u njega - napisala je jedna od komentatorica.

Uostalom, pogledajte snimku koja ledi krv u žilama:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:14