StoryEditorOCM
ObalaPOTPISAN UGOVOR

Aleksandra Prijović trebala je nastupiti u Splitu, ali postoji velika prepreka: ‘Zatvoreni su, iskoristili smo to...‘

Piše Iva Ivanac
23. veljače 2024. - 12:38

Nakon što je "Extra FM" na svojoj internetskoj stranici objavio kako će Aleksandra Prijović u lipnju nastupati u Zadru, direktora gradske ustanove "Športski centar Višnjik" Denisa Karlovića pitali smo postoji li mogućnost za više koncerata popularne srbijanske pjevačice. 

Naime, gdje god se pojavi, Prijović ruši rekorde u broju rasprodanih nastupa, a nedavno je u Osijeku održala pet koncerata. 

- Ovisno o potražnji, uvijek postoji mogućnost za održavanje više od jednog koncerta - ističe Karlović dodajući kako je s tom agencijom potpisan ugovor za sedam izvođača tijekom iduće dvije godine. 

- Prvi koncert se održava za Dan žena, a riječ je o Jeleni Rozgi čiji je nastup već rasprodan. Potpisali smo odličan ugovor i bitno je da ćemo dvoranu Krešimira Ćosića pozicionirati kao jednu od glavnih dvorana za koncerte u Hrvatskoj.

image

Denis Karlović, direktor ‘Športskog centra Višnjik‘

Jure Miskovic/Cropix

Sada kada se zatvorila Spaladium arena, bilo je bitno iskoristiti trenutak i početi s većim brojem koncerata u centralnoj dvorani - ističe čelnik zadarske institucije, dodajući kako se sportski centar već pozicionirao kada je sport u pitanju jer je u Zadru održan najveći broj europskih i svjetskih prvenstava.

Sličan status ima i u sektoru sajmova i konferencija, jer je već poznato kako će se u Zadru ove godine održati "Infobip shift", najveća developerska konferencija u jugoistočnoj Europi, ali i iduće godine veliki "Adriatic Gastro Show" s više od 1000 izlagača. 

- Imamo zakazanu IT konferenciju, gastro-sajam, a u ovoj godini će u dvorani biti ukupno 11 koncerata sto će se uvelike odraziti na prihode tvrtke. Poslovat ćemo pozitivno, a dvorana je ta koja sa svojim prihodima čini znatnu razliku - zaključuje prvi čovjek "ŠC Višnjik".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:37