StoryEditorOCM
Dalmacija(ne)logično

Meštrović dobio otkaz, ali ostao u Nadzornom odboru!?

Piše PSD.
3. kolovoza 2013. - 11:23
Nadzorni odbor “Kaštelanskih staklenika” održao je u srijedu navečer sjednicu kojoj je nazočio i Danko Meštrović, predstavnik radnika kojemu je samo dan prije direktor Marijo Paladin uručio otkaz o radu zbog negativnih ocjena stanja u poduzeću iznesenih u “Slobodnoj Dalmaciji”.

- Mi smo imali saznanje da je Meštroviću direktor dao otkaz, ali nismo imali službenu potvrdu da je primio otkaz, niti smo vidjeli tu odluku. Prije početka rada povela se rasprava treba li Meštrović biti na sjednici ili ne i stav većine bio je da nema problema da bude - kazao nam je predsjednik Nadzornoga odbora Dražen Đaković.

- Što se mene osobno tiče, kroz zadnju godinu rada u Nadzornom odboru Meštrović je bio korektan kao član i u tom smislu nema ništa sporno, naglasio je Đaković. Nadzorni odbor sastao se, inače, radi utvrđivanja dnevnog reda za Redovnu glavnu skupštinu društva, sazvanu za 30. kolovoza ove godine u 17 satiu poslovnoj zgradi u pogonu Knežine. Među predloženim točkama dnevnog reda, inače uobičajenim za skupštine trgovačkih društava, izdvaja se ona u kojoj se skupštini predlaže da ne da razrješnicu Jadranu Pengi, direktoru “Staklenika” u 2012. godini.

- Nadzorni odbor je ovaj prijedlog donio jednoglasno - kaže Đaković, zbog toga što ne odobravamo način na koji je Penga vodio poslovanje društva. Ovakav stav Nadzornog odbora i prije je mogao biti prepoznat, budući da je u međuvremenu izabrana druga uprava. Spomenimo i da je Skupštini predloženo gubitak u poslovanju u 2012. godini prenijeti u sljedeću poslovnu godinu.

J. MATIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 14:48