StoryEditorOCM
SportODLIČAN REZULTAT

Zadarski judaši iz JK Zadar na Međunarodnom kupu u Samoboru osvojili šest medalja!

Piše Ivica GJERGJA
27. veljače 2024. - 15:44

Na održanom 31. međunarodnom kupu Samobora nastupilo je 529 natjecatelja iz 49 klubova, a među njima je bilo i 17 judaša iz JK Zadar, koji su predvođeni trenerima Draganom Kneževićem i Stipom Grgasom bili vrlo uspješni. Oni su osvojili šest medalja.

Zadarski judaši su nastupili u više kateorija od dječaka i djevojčica pa do kadeta i kadetkinja. Konkurencija su im bili natjecatelji iz Bosne i Hercegovine, Češke, Bugarske, Velike Britanije i Hrvatske.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mario Mrkić je osvojio srebreno odličje. U istom ovom uzrastu Tino Hromin, Patrik Parić i Armin Bračković su osvojili brončana odličja, dok je Onea Jergan zauzela peto mjesto.

Najbolji rezultat za judo klub Zadar su su ostvarili Kimi Matulović i Ivan Vrkić osvojivši zlatna odličja u konkurenciji kadeta. Isto tako u konkurenciji kadeta Duje Tudorović, Mia Katušić i Cvita Ivetić su zauzeli plasman petog mjesta.

Pored osvajača odličja nastupili su još: Lorena Dević, Vito Tudorović, Karlo Buljat, Bartol Maračić, Hrvoje Rados, Maro Mičić i Eva Grčić.

image
JK Zadar
01. lipanj 2024 05:23