StoryEditorOCM
SportJUDO

Međunarodni turnir "Kaštela Open 2023" - JK Zadru pet odličja!

Piše Ivica GJERGJA
26. rujna 2023. - 12:19

U Kaštelima je održan međunarodni judo turnir na kojem je nastupilo 223 natjecatelja iz 33 kluba iz zemlje i inozemstva. U gradskoj dvorani, natjecalo se u uzrastima mlađih kadeta i mlađih kadetkinja te u uzrastu kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je pod vodstvom trenera Ante Zankija nastupio sa devet natjecatelja i osvojio dvije srebrene i tri brončane medalje.

Tako je u konkurenciji mlađih kadeta do 73 kilograma Ivan Vrkić osvojio srebreno odličje, dok su Kimi Matulović i Mia Katušić osvojili brončana odličja.

U konkurenciji mlađih kadeta još su nastupili Luce Rumora (5 mjesto), Matej Vučić (7 mjesto), Roko Marin, Duje Tudorović i Cvita Ivetić.

Natječući se u dvije uzrasne skupine, Kimi Matulović je osvojio srebreno odličje i u konkurenciji kadeta, dok je Ante Kevrić u konkurenciji kadeta preko 90 kilograma osvojio treće mjesto.

- Ostvarenim smo zadovoljni, mladi natjecatelji su pokazali i prikazali borbe shodno svom uzrastu, a medalje – odličja koje su „uzeli“ su svojevrsni „šlag na tortu“ njihova rada i angažmana, kazao nam je trener Stipe Grgas.

29. travanj 2024 06:49