StoryEditorOCM
SportJUDO KLUB ZADAR

Na međunarodnom judo turniru „ Kup Marjana“ Zadrani osvojili 1 zlatnu, 6 srebrenih i 7 brončanih medalja!

Piše I. GJERGJA
25. ožujka 2024. - 18:47

U Splitu je održan treći međunarodni judo turnir „ Kup Marjana“ na kojem je nastupilo 590 natjecatelja iz 33 kluba. U maloj dvorani na Gripama, judo klub Zadar je nastupio sa uzrastima dječaka i djevojčica do 12 i do 14 godina te sa uzrastom mlađih kadeta i mlađih kadetkinja do 16 godina. 32 natjecatelja predvođeni trenerima Stipom Grgasom, Draganom Kneževićem i Josipom Kneževićem su ukupno osvojili 1 zlatne, 6 srebrenih i 7 brončanih medalja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Greta Klarin, Mislav Stručić i Tomislav Paleka su osvojili srebrena odličja, dok su Rita Kurtin, Max Marković i Toma Mažer osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mario Mrkić je osvojio zlatno odličje te je proglašen najboljim natjecateljkom turnira u ovom uzrastu. Također u ovom uzrastu Patrik Parić je osvojio srebreno odličje, a Tino Hromin i Armin Bračković brončano odličje.

U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Luce Rumora i Mija Katušić su osvojile srebrana odličja, dok su Duje Tudorović i Matej Vučić osvojili bročana odličja

Za judo klub Zadar još su nastupili: Marin Katušić, Lorena Dević, Vito Tudorović, Karlo Buljat, Hrvoje Rados, Marko Škifić, Filip Mažer, Bartol Maračić, Lucian Bedić, Roko Zidar Basioli, Juraj Pavlović, Adrian Burmeta, Josip Nekić, Maša Grgas, Petra Vujasin, Lili Lončarić i Onea Jergan.

26. travanj 2024 07:41