StoryEditorOCM
SportKAŠTELINO KUP 2024

Judo klub Zadar s turnira u Kaštelima vraća se sa 6 zlatnih, 2 srebrene i 8 brončanih medalja!

Piše I. Gjergja
13. veljače 2024. - 11:29

U sportskoj dvorani Primorski Dolac u Kaštelima održan je drugi Judo „Kaštelino kup 2024“ na kojem je nastupilo 315 natjecatelja iz 17 klubova u uzrastu dječaka i djevojčica. Judo klub Zadar je nastupio sa 31 natjecateljem predvođenih trenerima Antom Zankijem, Draganom Kneževićem, Josipom Kneževićem i Stipom Grgasom.

Mladi Zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 6 zlatnih, 2 srebrene i 8 brončanih medalja te zauzeli treće mjesto u ukupnom poretku klubova.

Tako je u kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Niko Bujić je osvojio zlatno odličje dok je Donat Prenaj osvojio brončano odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Adrian Burmeta i Tomislav Paleka su osvojili zlatna odličja. Petra Vujasin je osvojila srebreno odličje, dok su Mislav Stručić, Juraj Pavlović i Antonio Kardum osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina, Tino Hromin, Armin Bračković i Mario Mrkić su osvojili zlatna odličja. Eva Grčić je osvojila srebreno odličje dok su brončana odličja osvojili Onea Jergan, Hrvoje Rados, Patrik Parić i Maro Mičić.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Bartol Maračić, Buljat Karlo, Vito Tudorović, Ivan Zanki, Borna Bilosnić, Andro Šarić, Niko Gulan, Oliver Škifić, Greta Klarin, Petar Krešimir Marnika, Marko Subašić, Marko Baraba,Ella Nimac, Klara Bračić i Lucija Gašpar.

- Ostvarenim smo zadovoljni, opet se po tko zna koji put pokazalo da se bez pravog i dobrog rada na trenizima teško dolazi do odličja. Naši natjecatelji - oni koji su osvojili odličja i oni koji su dali svoj maksimum-  ovo natjecanje im je poslužilo kao jedno od iskustava za budućnost  gdje se očekujuju bolji rezultati, kazao nam je trener Stipe Grgas.

26. travanj 2024 05:44