StoryEditorOCM
RegionalVIŠESLAV U OFENZIVI

Tražim neopozive ostavke načelnika i predsjednika OV-a! Marasović je sebi izgradio kuću od milijun eura, a sad je gradi i Krsti Ramiću!

Piše Zadarski.hr
4. lipnja 2024. - 14:14

Nezavisni vijećnik Općine Starigrad Višeslav Dokoza uputio nam je odgovor na reagiranje Marka Marasovića, predsjednika Općinskog vijeća Starigrada. 

REAGIRANJE Marko Marasović: Višeslavu Dokozi moja supruga i ja želimo sve najbolje jer pretpostavljamo da nije lako živjeti pun jala, bijesa i obijesti

Dokozinu reakciju prenosimo u cijelosti.

Cijenjeni, ovom prilikom želim koncizno reagirati na tzv. reagiranje Marka Marasovića na moje izjave da je vlastitu ženu dva puta izabrao i predlagao za ravnateljicu općinskog vrtića i to kao predsjednik Općinskog vijeća Općine Starigrad.

Dotični, Marko Marasović to i priznaje jer imam sve nepobitne dokaze no on u tom ne vidi ništa sporno jer "da je ona bila jedina kandidatkinja" što je nečuvena bahatost i neviđen sukob interesa u Republici Hrvatskoj s obzirom da je vrtić općinski. No on, a kao i njegov "veliki vođa" Krste Ramić, ionako Općinu Starigrad doživljavaju svojom privatnom tvrtkom i osobnom prćijom i da skupa s Marinom Čavićem, koji nije zakoniti načelnik općine nego je povjerenik za etiku te kao takav nije smio biti niti kandidat za načelnika, da mogu raditi što hoće ne poštujući niti jednu državnu instituciju niti zakone, rušeći time ustavno-pravni poredak RH, što je nedopustivo, i tomu državne institucije moraju odmah stati na kraj po sili zakona.

Meni dotični Marko Marasović i njegova žena žele sve najgore u životu jer sam ih raskrinkao u njihovi kriminalnim radnjama o kojima dugo godina konstantno upozoravam javno putem medija ali i na sjednicama općinskog vijeća, društvenim mrežama i pred svim državnim institucijama.

Do te mjere mi čine zlo da me je dotični Marko Marasović fizički napao u Crkvi rođenja Blažene Djevice Marije u Selinama u vrijeme duhovnog koncerta 7. siječnja 2024.. o čemu vam dostavljam i tonske zapise mojih apela kada sam zapomagao za pomoć preko centrale MUP-a PU zadarske (023 192) dana 7. siječnja 2024., a kojom prilikom mi je oteo i uništio mobitel te mi je rekao da će me ubiti i to unutar crkve i pred vratima crkve. A sve zato što po zakonu postavljam pitanja i tražim dokumentaciju o brojnim aferama ortačke skupine Krste Ramića koje su članovi navedeni supružnici.

Laž je da je njegova žena otišla jer to htjela nego je istina da sam je uz suradnju s državnim institucijama je doveo pred uhićenje kao i njenog muža i ona pravosudno više nema prostora za manipulacije.

U sebi nemam nimalo jala, bijesa ni obijesti za razliku od navedenog koji je izgradio novu kuću od milijun eura pod "znanim" okolnostima, o čemu znaju istražni organi, dotični preko njegove tvrtke Klin gradnja d.o.o. gradi novu kuću Krsti Ramiću i to dotični ne smatra duboko neetičnim, nemoralnim, a on je Krsti Ramiću bio predsjednik Općinskog vijeća od 2017. g. do smjene po sili zakona mojom mukotrpnom pobjedom nakon 14 sudovanja 10. studenoga 2022.g.

S obzirom da je u međuvremenu smijenjeno ili dalo ostavke 4 od 9 vijećnika Općinskog vijeća Starigrad, dva pročelnika; komunalni redar, nezakoniti direktor komunalnog poduzeća Mario Zubić, nezakonito izabrana ravnateljica općinskog vrtića 2017. i 2021. g. Ana Prstec Marasović, a Marko Marasović je i aktivni vinovnik mega afera Alfa Koić d.o.o. i otimanja 100 milijuna kvadrata zemlje RH i nezakonite uknjižbe na Općinu Starigrad od čega su dali nezakonito krivotvoriviši dokumente uz zloporabu položaja i ovlasti tvrtki Alfa Koić j.d.o.o. 22.718.018 kvadrata, a odbili su zahtjev ŽDO-a za mirnim povratom desetaka milijuna kvadrata zemlje Republici Hrvatskoj.

Da skratim, nisu djeca navedenih supružnika kriva što su im roditelji kriminalci a otac im je i atentator na mene u crkvi što je neviđeno u RH od 1990. g. Njihovoj djeci koju ni ne poznam oduvijek želim svako dobro a tako i svoj djeci svijeta.

Ovom prilikom ponavljam zahtjev da Marko Marasović odmah podnese ostavke na sve dužnosti u Općini Starigrad koje nezakonito obnaša kao i Marin Čavić koji nije zakoniti načelnik te da se izabere novi predsjednik/ica Općinskog vijeća i novi ali zakoniti općinski načelnik koji nije sudionik brojnih Ramićevih afera što i Marko Marasović i Marin Čavić jesu.

Molim državne institucije da konačno i za svagda pravosudno procesuiraju ortačku skupinu Krste Ramića kojoj navedeni pripadaju i s kojima osobno upravlja Krste Ramić.

Višeslav Jure Dokoza

U Starigrad Paklenici

4. lipnja 2024.

23. lipanj 2024 10:19