StoryEditorOCM
RegionalŠIRENJE MREŽE

Na otoku Viru otvorena nova trgovina svježom ribom i delikatesama poznatog brenda

Piše A. V. Š.
30. svibnja 2024. - 21:06

Cromaris je danas otvorio svoju prvu trgovinu u Viru koja, uz velik izbor svježe ribe i ribljih delikatesa iz Cromarisovog asortimana, nudi i druge vrhunske proizvode. U trgovini, koja se nalazi na adresi Virski put 3, ekskluzivno je dostupan i Cromaris BIO asortiman svježe ribe, kao i Cromarisova inovacija u uzgoju – jadranski zubatac.

Novom trgovinom Cromaris širi svoju prodajnu mrežu i povećava dostupnost ribe vrhunske kvalitete i svježine jer potrošači svakodnevno mogu uživati u ribi već nekoliko sati nakon izlova. Riječ je o vrhunskoj namirnici proizvedenoj na odabranim lokacijama u Jadranskom moru prema načelima održivosti. Na novom prodajnom mjestu kupcima su dostupne brošure o podrijetlu ribe i proizvodnom procesu te praktične upute koje će olakšati odabir i pripremu ribe. Tu su i kuharice s brojnim receptima a stručno osoblje savjetima kupcu pomaže odabrati ribu prema njihovim preferencijama i potrebama.

Osim toga, trgovina nudi informativne i edukativne brošure o pripremi ribe. Kupci mogu prelistati kuharice koje pružaju inspiraciju i korisne savjete o pripremi najkvalitetnije svježe mediteranske ribe. Stručno osoblje je također na raspolaganju kako bi pomoglo kupcima u odabiru i pripremi ribe prema njihovim preferencijama i potrebama.

 

01. srpanj 2024 07:35