StoryEditorOCM
KalelargaNOĆNA MORA

"Majstori su nam uništili stan u srcu Zadra, šteta je preko 5000 eura". Poznata dizajnerica ispričala nam je sve što se dogodilo

Piše D&D
26. travnja 2024. - 11:27

Daniela Perica, dizajnerica interijera i vlasnica tvrtke DP Interijer iz Budaka o čijim zanimljivim projektima uređenja interijera smo već ranije u nekoliko navrata pisali, ovaj put je našu pozornost privukla jednom malo drugačijom situacijom. Iako su ovakve priče svojstvene stranim medijima i mi ih često prenosimo, prvenstveno zbog pažnje koju su privukli na društvenim mrežama, a potom i zbog samog sadržaja koji nam nažalost nikome nije stran, ali se zaprao o njemu jako malo priča, ovaj put vam donosimo priču iz vašeg "susjedstva", piše Dom&Dizajn.

Muke po majstorima su postala naša svakodnevica i malo je onih koji nemaju neku sramotnu priču kada je u pitanju uređenje doma. Počevši od postavljanja cijevi, struje do onog obično najriskantnijeg dijela, a to je postavljanje keramike ili podova. Daniela je ovom prilikom na svojim društvenim mrežama odlučila pokazati što se njoj dogodilo, a nama je detaljnije ispričala cijelu priču.

- Projekt na kojem radimo je kompletna adaptacija stana. Radi se o stanu u starogradnji u samom srcu Zadra. S izvođačem radova smo prije ovoga odradili jedan manji projekt i sve je bilo u redu. Upravo iz tog razloga izvođača nismo nadgledali cijelo vrijeme, a u konačnici smo imali što vidjeti. Nakon što smo pozvali druge majstore da poprave štetu njihova je pretpostavka bila da u procesu postavljanja keramike u kupaonici nije stavljena impregnacija na zidove, ali i na onaj dio na kojem je postavljena nije bio ispravan način na koji se lijepe pločice (potrebno je ljepilom namazati i pločicu i zid/pod), nikako se nije smjelo ljepilo nanositi u kuglama, pogotovo na podu jer tako ostaju prazni dijelovi na koje kad bi nešto palo pločica puca - objasnila nam je Daniela.

POGLEDAJTE VIDEO!

Saznajemo još od Daniele kako je ukupna šteta bila 5000 eura za sve troškove (vađenje pločica, štemanje, novi knauf na zidovima, odvoz šute, novi materija i nove pločice) koje je u konačnici podmirio izvođač. Dok će se financijska šteta za klijenta očitovati kroz gubitak od potencijalnog najma, a vremenski je projekt unazađen mjesec i pol dana,  piše Dom&Dizajn

Video koji je dizajnerica podijelila na svom TikTok profilu postao je viralan i prikupio preko 500 000 pregleda.

04. svibanj 2024 15:52