StoryEditorOCM
ĐiradaU ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI

Serija multimedijalnih predavanja o Isusu

Piše Zadarski.hr
28. ožujka 2017. - 16:36
poziv-ZADAR

U Znanstvenoj knjižnici Zadar 30. ožujka i 1. travnja s početkom u 19 sati održat će se serija multimedijalnih predavanja na temu Isus7.

Posjetitelji će moći poslušati zanimljive teme o Sedam najpoznatijih događaja, mjesta i poruka Isusovog života koji mogu učiniti boljim naše živote kao što su: Djetinjstvo i nastupni govor u Nazaretu, Radosna vijest za „slomljena srca“,  Iscjeljenja u Kafarnaumu, Isusov „metod“ iscjeljenja duše i tijela, Govor na Gori blagoslova, Isusova načela sretnog života, Susret i razgovor kod Jakovljevog zdenca, On ima „vodu života“ za svaku žednu dušu, Iscjeljujući susreti u Betaniji i uskrsnuće Lazara, On ima „lijekove“ za tjeskobu, brige i nadu za ožalošćene, Isusovo stradanje i uskrsnuće u Jeruzalemu, Smrt nema više zadnju rijeć, On je „uskrsnuće i život“ za one koji…, Oproštajni govor na Maslinskoj gori, On je obećao ponovo doći u svojoj nebeskoj slavi i donijeti trajno rješenje za naš kaotični svijet i život. Kada? Kako? Zašto? 

Odgovore na ova i mnoga druga sudbonosna pitanja slušatelji će dobiti na predavanjima.

Predavač je Marijan Peršinović dipl. teolog, a organizator udruga "Bolji život" koja je u Znanstvenoj knjižnici Zadar održala već niz predavanja.

Ulaz je slobodan!

11. lipanj 2024 20:34