StoryEditorOCM
Regijahoror

Pitbull u stanu nasmrt izgrizao vlasnikova oca; sin je uhićen, a pas se nalazi na promatranju

Piše vijesti sd
15. srpnja 2024. - 12:38

Tijelo muškarca starog 56 godina, kojega je ubio pas pasmine pitbull terijer, pronađeno je u ponedjeljak ujutro u stanu u Novom Sadu.

 "Liječnička ekipa intervenirala je po prvom prioritetu, međutim mogli su samo konstatirati smrt ", rekao je glasnogovornik novosadske hitne pomoći za 021.rs.

Navedeni portal neslužbeno saznaje da je tijelo pronađeno nakon što su vatrogasci po pozivu policije provalili vrata i ušli u stan. Prethodno je policiju i hitnu pomoć u pomoć zvao sin preminulog jer nije mogao ući u stan.

Psa je preuzela Zoohigijena, dok je policija obavila uviđaj u stanu.

Kako je priopćila novosadska policija, zbog teškog djela protiv opće sigurnosti uhićen je Novosađanin G. B. (24). On je vlasnik psa koji je tijekom noći u obiteljskom stanu usmrtio njegovog pedeset šestogodišnjeg oca.

G. B.-u je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu osnovnog javnog tužitelja kojem će, uz kaznenu prijavu, biti doveden na saslušanje u zakonskom roku, piše 021.rs.

 Pas još nije uspavan. Šef prihvatilišta Zoohigijene kratko je potvrdio da je njihova ekipa nešto prije sedam sati ušla u stan i preuzela psa. Prema njegovim riječima, pas se nalazi u boksu i sada će tužiteljstvo donijeti daljnju odluku što će biti. 

image

 Policija je ušla u stan, napravila očevid i uhitila sina stradaloga muškarca (ilustracija)

/Shutterstock

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. kolovoz 2024 21:40