Overlay
kopiraj stil

Zavodljiva čak i u najneobičnijim kombinacijama: naučite poput Rihanne spajati nespojivo naglašavajući pritom svoju osobnost i ženstvenost

Piše T.S.M.
19. studenog 2021. - 09:34

Baš kao što odvažno živi, Rihanna se odvažno odijeva - krši tabue, ne boji se rizika, isprobava sve što joj se učini zanimljivim i pri tome se odlično zabavlja. Ta je činjenica malo kome promakla, zbog čega nas ne čudi što pjevačicu i poduzetnicu odijevaju najveća modna imena - Gucci, Marc Jacobs, Tom Ford i Balmain.

image
Barbadian singer Rihanna poses as she arrives on May 19, 2017 for the screening of the film 'Okja' at the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. (Photo by Valery HACHE/AFP)
Valery Hache

Do sada smo je vidjeli u gotovo svim mogućim stilskim izdanjima, od finih odijela i balskih haljina do poderanih baggy traperica i sportskih hlača uparenih s mikrotopićima, labavo vezanim maramama ili tek izazovnim donjim rubljem. Nerijetko kombinira elemente finih i casual lookova onako kako bi se malo tko usudio ili pri tome jednostavno ne bi bio jednako uspješan (a ona je uspješna u tolikoj mjeri da je pokrenula vlastitu modnu marku).

image
AFP
AFP

Zajednički nazivnik svih njenih kombinacija je naglašen seksipil: Rihanna se ne srami svojih oblina i atributa, ali njen stil ne podrazumijeva banalnu razgolićenost, često smo je viđali i u maksihaljinama pa čak i u kombinaciji haljine i hlača, no ono što je kod nje tako zanimljivo jest to što uvijek pronalazi način za naglasiti svoju ženstvenost.

image
Rihanna takes a bow at the end of her show Fenty PUMA by Rihanna during the Fall 2016 New York Fashion Week in New York on February 12, 2016. (Photo by Timothy A. CLARY/AFP)
Timothy A. Clary

Tako će, na primjer, čak i kad nosi hoodicu i sportske hlače odabrati seksi sandale, a majicu strateški raskopčati da joj proviri rame ili će pak, zakopčana do grla, podignuti kosu i preko mikro sunčanih naočala prema objektivu uputiti svoj prepoznatljivi pogled.

Izdvojili smo nekoliko komada koji bi mogli biti po Rihanninom guštu, a vama će poslužiti kao smjernice poželite li kopirati njen stil. Razgledajte ih u našoj galeriji.

Pratite Stil i na Instagramu!

20. travanj 2024 01:03