Overlay
u centru pažnje

Kaia Gerber ima se čime pohvaliti: manekenka ima novu frizuru, sve je zadivila glamuroznom haljinom i zvijezda je dugo iščekivane modne kampanje

Piše Stil
Foto Valerie Macon/Afp/Profimedia
19. studenog 2021. - 12:47

Kaia Gerber odavno nije 'samo' kći nekadašnjeg supermodela Cindy Crowford, cura je to za koju se otimaju najveća modna imena i koja plijeni pažnju gdje god se pojavi. Tako je bilo i na dodjeli InStyle Awards nagrada, na kojoj se pojavila u pratnji majke, odjevena u predivnu crno-bijelu haljinu s potpisom Alexandera McQueena, o kojoj sad svi pričaju. Riječ je o haljini iz kolekcije za iduće proljeće u flapper stilu ludih 20-ih, ukrašenoj perlicama i perjem.

image
Valerie Macon/Afp/Profimedia

Kaia je tom prigodom pokazala i novu frizuru sa šiškama, razbarušeniju i nešto dužu od boba kojem je bila vjerna posljednjih godina.

image
Collin Xavier/image Press Agency Abaca/Abaca Press/Profimedia

Na svom se Instagramu, pak, pohvalila videom kojim je najavila H&M-ovu dugo iščekivanu kolekciju, čije je zaštitno lice. "Jako me veseli što H&M radi korake prema većoj održivosti", napisala je Kaia uz objavu.

Riječ je o The Innovation Circular Design Story kolekciji od recikliranih materijala za koju se švedski modni div udružio s manekenkama Kaiom Gerber i Gigi Hadid te pjevačicom Normani Kordei Hamilton.

Pratite Stil i na Instagramu!

25. travanj 2024 14:58