Overlay
za poseban dojam

Gdje god slavili - zablistajte! Složili smo kombinacije koje jamče status zvijezde večeri: dočekali Novu kod kuće ili vani, bit ćete u centru pažnje

Piše Stil
Foto Shutterstock
27. prosinca 2020. - 14:38

Svi smo se nadali nekom čudesnom preokretu u posljednji čas, ali ipak je izvjesno da  2020. nećemo ispratiti kako nam je najdraže - na nekom bučnom, javnom dočeku, obasjani vatrometom i poneseni onim posebnim osjećajem koji se može doživjeti samo u masi razdraganih slavljenika.

Međutim, to što ćemo Novu dočekati po kućama umjesto po klubovima i gradskim trgovima ne znači da se ne trebamo srediti kao za najluđi izlazak. Uostalom, među nama su i sretnici koji su za najluđu noć u godini na vrijeme rezervirali kuće za odmor pa se ipak mogu veseliti "pravom" tulumu.

Gdje god da se nađete navečer 31. prosinca želimo vam da se super zabavite - i da zablistate. Možda već imate plan što odjenuti, a možda i ne, no mi vam predlažemo tri kombinacije u kojima ćete zasigurno biti zvijezda večeri.

image
Haljina Ganni, 2790 kn; Kaput, Zara, 899 kn; Cipele H&M, 207 kn

Elegantna, ali upečatljiva haljina nadopunjena statement accessoireom i glamuroznim kaputom dobitna je kombinacija za sve svečane prilike. Zablistajte poput hollywoodske zvijezde 50-ih u haljini tankih naramenica protkanoj lameom, seksi sandalama i "fensi" bundici. Šašavi detalj poput ove torbice osvježit će look.

image
Top, Mango, 249 kn; Cipele, Stradivarius, 279 kn; Hlače, H&M, 189 kn; Kardigan, H&M, 227 kn

Bez obzira na to što će jedini plesni podij na koji ćete stupiti ovih blagdana po svoj prilici biti u nekom dnevnom boravku,  dotjerajte se poput disko dive. Hlače od eko kože, svjetlucavi top i cipele optočene kristalićima dobitna su kombinacija. 

image
Torbica, Zara, 449 kn; Cipele, Malone Souliers, 2730 kn; Haljina, H&M, 300 kn, Kaput Norma Kamali, 2440 kn

Za poseban dojam birajte haljine od svjetlucavih tkanina, ukrašene šljokicama i kristalićima. Iskričavi sjaj možete ponoviti i na dodacima, no u tom se slučaju držite decentnih  boja. Srebrna i bijela upotpunjene sivom u ovom looku ostavljaju dojam Snježne kraljice.  

18. travanj 2024 09:31