Overlay
upečatljivo

ELFS će vam razvedriti tmurne dane: brokat, metalne niti, lakirani vinil i prozračni šifon našli su se u novoj kolekciji domaćeg brenda

Piše Stil
Foto Danijel Galić
3. prosinca 2021. - 11:33

ELFS ima novu kolekciju koja će nam razvedriti tmurne dane. Ove zime, poručuju nam, nosit će se puno različitih boja, tekstura i materijala koje daju poseban, otmjen i luksuzan pečat modnim kombinacijama. U ELFS novoj kolekciji eklektičnim se kombinacijama izmjenjuju svečane haljine i futurističke jakne, a zastupljena je čitava paleta decentnih i zagasitih boja, s mnoštvom sofisticiranih nijansi starog zlata, bronce i zelene. Nose se plisirani materijali, metalne niti, lakirani vinil, sjajni saten, prozračni šifon, robusni tvid, upečatljivi brokat…

image
Danijel Galic

Najzastupljeniji i ključni komad kolekcije bez kojeg se ne može zamisliti ova modna sezona svakako je preklopna haljina od satena u više boja i dužina. Haljine na preklop već su godinama zaštitni znak ELFS-a koje njihove klijentice posebno vole, jer ih s lakoćom mogu prilagoditi svojoj liniji tijela. 

Kao najupečatljiviji komad kolekcije ELFS ističu luksuzne prošivene zimske jakne. Predimenzioniranog su kroja, u tri različite boje sa specifičnim high tech odsjajem - u neutralnoj zagasitoj drap/sivoj, klasičnoj crnoj i upečatljivoj zlatnoj lak boji. Kopčaju se na vezanje, a u njoj imate dojam kao da ste se zaogrnuli najtoplijim poplunom koji će vas štiti i od najveće hladnoće.

image
Danijel Galic

Svi već znaju da su upravo modni dodaci i detalji 'ono nešto' svake modne kombinacije, stoga su posebnu pažnju posvetili i brojnim modnim detaljima koji će upotpuniti gotovo sve jesenske i zimske odjevne kombinacije.

- Dobrih ideja i inspiracije nikad dosta, stoga kako bismo vas potaknuli na kreativnost i inspirirali da što prije krenete s osmišljavanjem svojih neodoljivih i jako chic stylinga, u nastavku donosimo prijedloge ELFS omiljenih ovosezonskih modnih kombinacija! Sugeriramo da svakoj kombinaciji podarite ono nešto što najbolje prikazuje vas i vašu osobnost. Inspirirajte se i zakoračite u novu modnu sezonu sa stilom! - poručuju ELFS.

Foto: Danijel Galić

Frizura i šminka: Studio Marcela

Modeli: Talia models

26. travanj 2024 20:05